Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Campings Midden Limburg

campings midden limburg Campings in Midden Limburg, camping Marisheem

Bent u op zoek naar campings die gelegen zijn in Midden Limburg? Dan is camping Marisheem de perfecte camping voor u! Camping Marisheem bestaat al meer dan 50 jaar, en sinds 1996 is familie Marzolla al trotse eigenaar van camping Marisheem. Het is gelegen in het plaatsje Echt, in ‘het Smalste Stukje van Nederland’. Omdat camping Marisheem in een prachtige natuurgebied gelegen is, zijn er veel verschillende manieren hoe u zich kunt gaan vermaken tijdens uw verblijf. Zo kunt u heerlijk gaan wandelen of fietsen in het natuurgebied Het Marissen of in Het Kranenbroek. De wandel- en fietsroutes van de natuurgebieden vindt u op onze website!

Kom eens langs bij Campings Marisheem gelegen in Midden Limburg!

campings midden limburg Naast de wandel- en fietsroutes gelegen in de nabije omgeving van camping Marisheem zijn er nog vele andere activiteiten die u kunt ondernemen op onze camping. Zo kunt u verkoeling zoeken in onze prachtige zwembad die geschikt is voor jong en oud. Daar hebben wij namelijk ook de openingstijden naar aangepast. Vanaf 09.15 tot 10.30 kunnen vijftig plussers namelijk baantjes trekken. Na 10.30 is het zwembad open voor iedereen. En dit tot maar liefst 20.30 in de avond! Het zwembad is alleen geopend bij mooi weer, dus bij slecht weer kunnen de openingstijden afwijken. Naast het zwembad kunt u lekker rusten bij ons terras-café, of bij de friture of de bar.

Meer informatie over ons camping Marisheem

Vrijwel alle informatie over camping Marisheem gelegen in Midden Limburg vindt u op onze website. Zo kunt u van tevoren alvast een kijkje nemen naar het plattegrond. Wilt u al een goed beeld krijgen van ons park voordat u bij ons komt verblijven? Op afspraak geven wij u graag een rondleiding. Onze contactgegevens vindt u onderaan de pagina of op de contactpagina. Wij helpen u graag verder.

Familie Marzolla & Medewerkers heten u graag van harte welkom!