Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Camping Stevensweert

Camping Stevensweert is Camping Marisheem 

Camping Stevensweert Bent u op zoek naar een gezellige camping voor de hele familie in de omgeving van Stevensweert? Dan bent u bij Camping Marisheem aan het juiste adres. Onze camping is gelegen in het plaatsje Echt. Dit bevindt zich in het smalste stukje van Nederland en biedt meerdere manieren van recreëren. Op onze familiecamping nabij Stevensweert vindt u een familiaire, gemoedelijke en persoonlijke sfeer. De camping is daarnaast kleinschalig en overzichtelijk. Bij ons wordt u behandeld als een ware gast. Camping Marisheem heeft in Echt een unieke en centrale ligging bij de Belgische en Duitse grens. Het vlakke en bosrijke midden-Limburgse landschap maakt Marisheem tot een ideale bestemming voor fiets- en wandelliefhebbers. Bij ons geniet u van rust, ruimte en vrijheid. 

Diverse manieren van recreëren bij Camping Marisheem 

Camping Marisheem is zeer geschikt kampeerders die graag zelf hun kostbare vrij tijd naar persoonlijk inzicht willen doorbrengen. Er wordt bij ons namelijk geen daganimatie geboden. Op onze camping nabij Stevensweert bieden wij u verschillende manieren van recreëren. Zo kunt u kiezen voor een jaarplaats in uw chalet of stacaravan. Ook is het mogelijk om voor een halfjaar met uw toercaravan op een seizoensplaats in de omgeving van Stevensweert te staan. Daarnaast kunt u voor een kortere vakantieperiode met uw caravan, camper of tent terecht op een toeristische kampeerplaats. Graag nodigen wij u uit om eens een kijkje te komen nemen op ons park. Wij nemen graag de tijd voor u zodat wij u persoonlijk te woord kunnen staan en u een rondleiding kunnen aanbieden over onze camping bij Stevensweert. 

Familiecamping met zwembad nabij Stevensweert 

In de omgeving van onze familiecamping bij Stevensweert zijn diverse manieren van vermaak voor jong en oud. Goed bereikbare interessante steden in de omgeving zijn bijvoorbeeld Roermond, Sittard, Maastricht, het Belgische Maaseik en het Duitse Aken. Deze steden zijn ideaal voor een dagje shoppen of ontdek de interessante geschiedenis en cultuur. Daarnaast is er een speciale fietsroute ontwikkeld waarmee u in één dag van België, via Nederland, naar Duitsland fietst. Voor de jeugd zijn er leuke activiteiten in Echt als lasergamen, karten, bowlen, paintballen en nog veel meer. Ook zijn er diverse overdekte zwembaden, zwemparadijzen en waterparken te vinden. Daarnaast zijn wij een camping met zwembad vlakbij Stevensweert. Bij ons zwembad vindt u snelle glijbanen en een leuk kinderbad met speeltoestellen. Daarnaast kunt u ontspannen op de ligbedden die zich bevinden op het grasveld naast het zwembad. 

Vakantiehuis op camping in de omgeving van Stevensweert 

Geniet van uw vakantie door te kamperen op Camping Marisheem nabij Stevensweert in Limburg. Wilt u kamperen op onze camping wanneer het u uitkomt? Kies dan voor uw eigen luxe en comfortabele chalet. De prachtige ruime chaletplaatsen op ons park zijn bestemd voor vrijstaande koopchalets op huurgrond. U bevindt zich hier in een mooie bosrijke omgeving en het mooiste plekje op onze camping. Gedurende het gehele jaar kunt u genieten van uw vakantiehuisje vlakbij Stevensweert. In samenwerking met onze chaletbouwer stelt u zelf helemaal uw eigen vakantiehuis bij Stevensweert samen. Zij bouwen het chalet geheel naar uw persoonlijke wensen, gebaseerd op uw eigen leefstijl en creativiteit. Het chalet wordt compleet en inclusief terras opgeleverd. 

Kom gerust eens langs bij Camping Marisheem! 

Camping Marisheem ligt in het mooie natuurgebied het Marissen en vlakbij het grote watersportgebied de Maasplassen. De ideale omgeving als u houdt van natuur, rust en ruimte. Reserveren voor een toeristische kampeerplaats kan direct via onze website. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder. 

Neem contact met ons op!

Naam(Vereist)