Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
Aan tafel zitten

Camping Stevensweert is Camping Marisheem

Bent u op zoek naar een gezellige camping voor de hele familie in de omgeving van Stevensweert? Dan bent u bij Camping Marisheem aan het juiste adres. Onze camping is gelegen in het plaatsje Echt. Dit bevindt zich in het smalste stukje van Nederland en biedt meerdere manieren van recreëren. Op onze familiecamping nabij Stevensweert vindt u een familiaire, gemoedelijke en persoonlijke sfeer. De camping is daarnaast kleinschalig en overzichtelijk. Bij ons wordt u behandeld als een ware gast. Camping Marisheem heeft in Echt een unieke en centrale ligging bij de Belgische en Duitse grens. Het vlakke en bosrijke midden-Limburgse landschap maakt Marisheem tot een ideale bestemming voor fiets- en wandelliefhebbers. Bij ons geniet u van rust, ruimte en vrijheid.

Diverse manieren van recreëren bij Camping Marisheem

Camping Marisheem is zeer geschikt kampeerders die graag zelf hun kostbare vrij tijd naar persoonlijk inzicht willen doorbrengen. Er wordt bij ons namelijk geen daganimatie geboden. Op onze camping nabij Stevensweert bieden wij u verschillende manieren van recreëren. Zo kunt u kiezen voor een jaarplaats in uw chalet of stacaravan. Ook is het mogelijk om voor een halfjaar met uw toercaravan op een seizoensplaats in de omgeving van Stevensweert te staan. Daarnaast kunt u voor een kortere vakantieperiode met uw caravan, camper of tent terecht op een toeristische kampeerplaats. Graag nodigen wij u uit om eens een kijkje te komen nemen op ons park. Wij nemen graag de tijd voor u zodat wij u persoonlijk te woord kunnen staan en u een rondleiding kunnen aanbieden over onze camping bij Stevensweert.

Kom gerust eens langs bij Camping Marisheem!

Camping Marisheem ligt in het mooie natuurgebied het Marissen en vlakbij het grote watersportgebied de Maasplassen. De ideale omgeving als u houdt van natuur, rust en ruimte. Reserveren voor een toeristische kampeerplaats kan direct via onze website. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.