Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
Aan tafel zitten

Camping Weert

Wilt u gaan kamperen op een camping in de buurt van Weert? Dan bent u bij camping Marisheem aan het juiste kampeeradres. Camping Marisheem is gelegen in het plaatsje Echt. In het midden van Limburg bevindt camping Marisheem zich in het smalste stukje van Nederland. Camping Marisheem ligt slechts 28 km van Weert vandaan.

Weert ligt in de provincie Limburg en is de stedelijke kern van de gelijknamige gemeente. De gemeente Weert grenst aan Noord-Brabant en België. Wanneer je uit het noorden komt wordt het duidelijk waarom de stad zich promoot als ‘de poort van Limburg’. De stad ligt bij de Peel en aan de Zuid-Willemsvaart. Na de Tweede Wereldoorlog is er in de stadskern veel verdwenen. Toch is er nog veel te zien in Weert. Zo zijn er kerken en voormalig kloosters te bezoeken en zijn er meerdere windmolens, monumenten en musea.