Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
Aan tafel zitten

Camping Koningsbosch

Bent u op zoek naar een gezellige camping in de omgeving van Koningsbosch? Dan bent u bij Camping Marisheem aan het juiste adres. Marisheem is gelegen in het plaatsje Echt in midden-Limburg. Het bevindt zich precies in het smalste stukje van Nederland. Echt is daarnaast de droogste plek van Nederland. Hier valt gemiddeld genomen de minste regen per jaar van ons land. Ook is onze camping gelegen in het mooie natuurgbied het Marissen, een prachtig wandel- en fietsgebied en is het vlakbij het grote watersportgebied de Maasplassen. Camping Marisheem biedt meerdere manieren van recreëren. Ook is er in de directe omgeving genoeg keuze aan vermaak voor jong en oud. Marisheem is een echte familiecamping in de omgeving van Koningsbosch. Bij ons kunt u uw vrije tijd naar persoonlijk inzicht invullen.

Familiecamping in omgeving Koningsbosch voor jong en oud

In de omgeving van Camping Marisheem is genoeg vermaak voor zowel jong als oud. Zo vindt u uitgezette wandelroutes van diverse afstanden en is er een unieke fietstocht ontwikkeld. Met deze fietstocht kunt u in één dag van Nederland, naar Duitsland, naar België fietsen. Ook kunt u een dagje shoppen in één van de vele mooie steden in de omgeving. Of ontdek de interessante cultuur en geschiedenis van deze plaatsen. Voor de jeugd zijn er natuurlijk ook diverse activiteiten. Denk aan lasergamen, karten, bowlen, paintballen en nog veel meer. Ook zijn er meerdere binnen- en buiten speeltuinen te vinden. Daarnaast is er ook genoeg zwemplezier in de regio. Denk aan waterparken, zwemparadijzen en divere overdekte zwembaden. Ook zijn wij een camping met zwembad nabij Koningsbosch. Dus ook op ons vakantiepark kunt u zwemmen of relaxen op de ligbedden op het grasveld naast het zwembad.

Relaxen bij de caravan

Recreëren in het mooie Limburgse landschap

Camping Marisheem is ideaal voor een ontspannen vakantie in de omgeving van Koningsbosch. Als u wilt kamperen nabij Koningsbosch in Limburg kunt u bij ons terecht, maar ook voor een mooi vakantiehuis in deze omgeving bent u bij ons aan het juiste adres. Zo beschikken wij over prachtige ruime chaletplaatsen die bestemd zijn voor vrijstaande luxe koopchalets op huurgrond. Recreëren in uw eigen luxe en comfortabele chalet bij Camping Marisheem. Geniet van de mooie bosrijke omgeving bij Koningsbosch in uw eigen vakantiehuis wanneer het u uitkomt. U stelt uw chalet helemaal zelf samen. Het vakantiehuisje wordt geheel naar persoonlijke wensen gebouwd. Geniet bij ons van uw rust, ruimte en vrijheid. Het mooie Limburgse landschap biedt u voldoende mogelijkheden tot vermaak en ontspanning.

Kom eens langs op onze camping vlakbij Koningsbosch

Graag nodigen wij u uit om eens langs te komen om een kijkje te nemen op ons vakantiepark. Wij nemen echt de tijd voor u en bieden u een ronleiding aan over ons terrein. Maak dus van te voren een afspraak. Voor een toeristische kampeerplaats kunt u direct een reserveringsaanvraag doen via onze website. Als u vragen heeft of meer informatie wilt over onze mogelijkheden, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.