Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Park Informatie

Park informatie Camping Marisheem

Camping Marisheem ligt in het smalste stukje Nederland, maar breed genoeg om er volop te kunnen genieten van uw vrije tijd!

Om helemaal tot rust te komen kunt u in de bosrijke omgeving helemaal ontspannen, of heerlijk wandelen en fietsen door het vlakke Limburgse landschap.

Het park biedt zowel jaarplaatsen voor een stacaravan of een chalet, seizoenplaatsen voor een toercaravan als ook kampeerplaatsen voor een nacht.

De chaletplaatsen zijn bestemd voor vrijstaande luxe koopchalets op huurgrond. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden of specifieke informatie. Op een jaarplaats kunt u het gehele jaar onthaasten en genieten van de natuur in een bosrijke fiets- en wandelomgeving. Wilt u per seizoen een vaste kampeerplaats dan kunt u uw eigen vrije tijd naar wens indelen.

We zijn een kindvriendelijk camping, zo is er een zwembad aanwezig en horecagelegenheid. Daarnaast worden er ook leuke Disco en Bingo avonden georganiseerd met nog veel meer gezellige feestavonden. Op Marisheen mag uw hond ook mee. Er is voldoende wandel gelegenheid.

Het park telt in totaal ca. 295 plaatsen. Voor meer informatie kijk verder op de pagina ‘Faciliteiten’.

De omgeving van onze camping in Limburg biedt vele mogelijkheden met prachtige fiets- en wandelroutes en gezellige uitstapjes naar leuke steden en toeristische bezienswaardigheden.

Zelfs België en Duitsland liggen naast de deur!

Een prima vakantiebestemming dus, waar u geniet met een zachte G…………!

Meer park informatie gewenst over Camping Marisheem? Neem gerust contact met ons op via ons contactformulier of rechtstreeks 0475 481458  [email protected]

Familie Marzolla & Medewerkers heten u graag van harte welkom!