Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Chaletplaatsen

PRACHTIGE KOOPCHALETS OP HUURGROND

De prachtige ruime chaletplaatsen zijn bestemd voor vrijstaande luxe Koopchalets op huurgrond.  Bij ieder perceel hoort een eigen aparte parkeerplaats.  

KLIK HIER VOOR DE TARIEVEN VAN DE CHALETPLAATSEN

Recreëren in uw eigen luxe en comfortabele chalet. Genieten in een mooie bosrijke omgeving op de momenten dat het ú uitkomt. Dit kan gedurende het gehele jaar! De ruime plaatsen (van 180m2 – 300m2) zijn voorzien van 25 Ampère stroomaansluiting, zijn aangesloten op water, aardgas, riool en kabel-TV. Verder hoort er bij iedere Chaletplaats een eigen aparte parkeerplaats.

In samenwerking met ons en onze Chaletbouwer stelt u zelf helemaal uw eigen chalet samen. Zij bouwen het chalet geheel naar uw persoonlijke wensen, gebaseerd op uw eigen leefstijl en creativiteit. 


Het chalet wordt compleet en ‘sleutelklaar’ inclusief terras opgeleverd.  Chalets worden gebouwd, geleverd, vervoerd en geplaatst door de Fa. Duntep uit Staphorst!

* Bij aanvang huurcontract dient koper eenmalig € 560,00 infrastructuur-/administratiekosten en € 560,00 borg te betalen.
* Recreant mag op een jaarplaats zonder tijdsbestek recreëren, echter NOOIT zich op dit adres bij de gemeente laten inschrijven! 

Graag nodigen wij u uit om eens langs te komen om een kijkje te nemen op ons park! Omdat wij graag de tijd willen nemen om u persoonlijk te woord te staan en om u rond te leiden over het terrein om de beschikbare chaletplaatsen te bekijken, is het raadzaam om van te voren een afspraak te maken! Zo kunnen wij ons echt de tijd nemen voor u!

Ik ben geïnteresseerd in een Chaletplaats

Naam(Vereist)