Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Camping Roermond

Camping Roermond

Wilt u op vakantie in de omgeving van Roermond en zoekt u een geschikte camping om te kamperen? Camping Marisheem is een prachtige camping gelegen in de omgeving van de Maasplassen bij Roermond. Of u nu op zoek bent naar een kampeerplaats of camping, wij bieden beide opties aan op ons terrein.

Kampeerplaats Roermond

Onze kampeerplaatsen zijn geschikt voor caravans, campers en tenten en zijn ruim en goed onderhouden. De kampeerplaatsen zijn voorzien van elektriciteit en water en bieden schone sanitaire voorzieningen en een wasserette. Op onze camping vindt u ook faciliteiten zoals een zwembad, een voetbalveld en verschillende speeltuinen voor kinderen. Daarnaast kunt u genieten van de prachtige natuur in de omgeving van Het Marissen, waar u kunt wandelen en fietsen. Kampeerplaats Marisheem biedt alles wat u nodig heeft voor een ontspannen en plezierige vakantie in de natuur.

Kom naar camping Marisheem nabij Roermond

Onze camping zijn gelegen in het plaatsje Echt, op slechts 15 minuten rijden van het centrum van Roermond. Vanaf hier heeft u gemakkelijk toegang tot de prachtige Maasplassen, waar u kunt genieten van allerlei watersporten en andere activiteiten. Daarnaast kunt u genieten van de prachtige natuur in de omgeving van Het Marissen, waar u kunt wandelen en fietsen. Wilt u meer weten over onze camping en de activiteiten die u kunt ondernemen, bekijk dan onze website. Wij hopen u snel te mogen verwelkomen op Camping Marisheem voor een onvergetelijke vakantie!