Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Camping Susteren

Camping Marisheem in de omgeving van Susteren 

Camping Marisheem is de ideale omgeving om vakantie te vieren in de prachtige omgeving van Susteren. Onze camping is gelegen in het midden-Limburgse plaatsje Echt, vlakbij Susteren. Echt is gelegen in het smalste stukje van Nederland, deze omgeving biedt u meerdere manieren van recreëren. Samen met ons team werken wij er dagelijks aan dat u volop kunt genieten van uw welverdiende vrije tijd op Marisheem. Zodra u onze camping binnen komt ervaart u meteen een familiaire gemoedelijke en persoonlijke sfeer. Daarnaast heeft onze familiecamping een unieke en centrale ligging vlakbij de Belgische en Duitse grens. Camping Marisheem is uitermate geschikt voor kampeerders die graag zelf hun vrije tijd invullen. Er wordt namelijk geen dag-animatie geboden. Daarom is onze camping in Limburg zeer geschikt om uw tijd naar persoonlijk inzicht in te vullen. Hier kunt u echt genieten wij uw rust, ruimte en vrije tijd. 

Kamperen in de prachtige natuur bij Susteren 

Als u wilt kamperen in de omgeving van Susteren, kunt u zeker bij Camping Marisheem terecht. Zo heeft u de keuze om op een jaarplaats te recreëren in uw chalet of stacaravan. Ook is het mogelijk om voor een halfjaar op een seizoensplaats te staan met uw toercaravan of heeft u de optie om voor een kortere vakantieperiode met uw caravan, camper of tent op een toeristische kampeerplaats. Onze ruime chaletplaatsen vindt u op het mooiste stukje van het terrein, omgeven door een bosrijk gebied. Camping Marisheem is gelegen in het mooie natuurgebied het Marissen. Dit is een prachtig wandel- en fietsgebied en vlakbij het grote watersportgebied de Maasplassen. VVV Zuid-Limburg heeft hier een unieke fietstocht ontwikkeld, waarmee u in één dag van Nederland, naar Duitsland, naar België kunt fietsen. De tocht leidt u langs water, prachtige monumenten, oude kloosters en pittoreske dorpjes.

Geniet van uw vakantie en bezoek Susteren 

Op onze camping met zwembad in de omgeving van Susteren kunt u heerlijk genieten van uw vakantie. Het zwembad op onze camping is voorzien van glijbanen en een kinderbad met speeltoestellen. Op het grasveld naast het zwembad kunt u heerlijk ontspannen op de ligbedden. Wilt u graag naar een overdekt zwembad, dan is dat ook mogelijk in de omgeving van Susteren. In verschillende plaatsen rond Camping Marisheem vindt u diverse overdekte zwembaden, waterparken en zwemparadijzen. Daarnaast zijn er nog vele andere activiteiten geschikt voor kinderen en jeugd. Denk hierbij aan speelparadijzen, avonturenparken, bowlen, lasergamen, karten en nog veel meer. Ook op onze familiecamping zijn er verschillende mogelijkheden tot vermaak, zoals speeltuinen, een volleybalveld, tafeltennis plaatsen, genoeg plekke om te voetballen en nog veel meer. Daarnaast kunt u een hapje en een drankje bestellen bij onze Bar en Friture of op ons Terras-Café. 

Een vakantiehuisje bij Susteren op Camping Marisheem 

Als u graag een vakantiehuisje wilt in de omgeving van Susteren, dan bent u bij Camping Marisheem op de goede plek. Bij Camping Marisheem kunt u op een luxe chaletplaats een chalet of stacaravan kopen op huurgrond. Hier kunt u genieten van uw vakantie, wanneer het u uitkomt. Gedurende het hele jaar kunt u gebruik maken van uw eigen chalet. Als u meer informatie wilt over een vakantiehuisje op Camping Marisheem in de omgeving van Susteren, neem dan gerust contact met ons op. Kamperen in de bosrijke omgeving van Camping Marisheem is ideaal. Daarnaast zijn er in de omstreken goed bereikbare steden. Denk aan Roermond, Sittard, Maastricht, het Belgische Maaseik en het Duitse Aken. In deze interessante steden kunt u de geschiedenis en cultuur ontdekken, maar natuurlijk zijn ze ook geschikt voor een dagje winkelen. Dus genoeg mogelijkheden zowel op de familiecamping zelf en in de omgeving. 

Kom eens bij ons langs! 

Graag nodigen wij u uit om eens bij ons langs te komen. Wij nemen graag de tijd om u persoonlijk te woord te staan. Tijdens de rondleiding op het park kunnen wij u meer vertellen over onze vakantiehuisjes. Ook is het mogelijk om op onze website een reserveringsaanvraag te doen voor een toeristische kampeerplaats. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zien u graag op Camping Marisheem!

Neem contact met ons op!

Naam(Vereist)