Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
Relaxen bij de caravan

Camping Roosteren is Camping Marisheem

Bent u op zoek naar een mooie camping in de omgeving van Roosteren? Dan bent u bij Camping Marisheem aan het juiste adres. Ons vakantiepark is gelegen in het plaatstje Echt, nabij Roosteren. Wij bevinden ons in het smalste stukje van Nederland en bieden u meerdere manieren van recreëren. Bij ons vindt u een familaire, gemoedelijke en persoonlijke sfeer, u wordt behandeld als ware gast. Ons park is kleinschalig en overzichtelijk. Daarnaast hebben wij een unieke en centrale ligging bij de Belgische en Duitse grens. Zo zijn steden als het Belgische Maaseik en het Duitse Aken goed bereikbaar. Het vlakke en bosrijke midden-Limburgse landschap maakt Marisheem de idelae bestemming voor fiets- en wandelliefhebbers. Verder vindt u in de directe omgeving genoeg keuze aan vermaak voor jong en oud. Geniet bij ons van uw rust, ruimte en vrijheid.

Kamperen op een seizoensplaats bij Camping Marisheem voor een mooie vakantie nabij Roosteren

Camping Marisheem is gelegen in het mooie natuurgebied het Marissen, een prachtig wandel- en fietsgebied. Ook is het vlakbij het grote watersportgebied de Maasplassen. Daarnaast is Echt de droogste plek van Nederland. Hier valt gemiddeld genomen de minste regen per jaar van het hele land. De ideale plek dus om te genieten van uw vakantie. Wij bieden u meerdere manieren van recreëren. Zo kunt u kiezen voor een jaarplaats in uw chalet of stacaravan, maar is het ook mogelijk om een halfjaar op een seizoensplaats nabij Roosteren te gaan staan met uw toercaravan. Voor een kortere vakantieperiode kunt u met uw caravan, camper of tent terecht op een toeristische kampeerplaats. Samen met ons team werken wij er dagelijks aan dat u als onze gast volop kunt genieten van uw vrije tijd op Camping Marisheem.

Kom eens langs op ons vakantiepark nabij Roosteren

U bent van harte welkom om eens langs te komen op onze camping. Wij nodigen u graag uit en nemen de tijd om u persoonlijk te woord te staan. Ook verzorgen we graag een rondleiding op ons vakantiepark. Als u een reserveringsaanvraag wilt doen voor een toeristische kampeerplek, dan kan dat direct via onze website. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op.