Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Omgeving

Omgeving

Genieten in Midden-Limburg: de taille van Nederland!


Marisheem ligt in de omgeving van “het smalste stukje Nederland” midden in het mooie natuurgebied  ‘het Marissen’, een prachtig wandel- en fietsgebied en vlakbij het grote  watersportgebied “de Maasplassen”. Daarnaast ligt de camping vlakbij de rivier de Maas en vlakbij het bos.

Volgens de Bos-Atlas is Echt de droogste plek van NederlandHier valt gemiddeld genomen de minste regen per jaar van ons land.

Er is in directe omgeving genoeg keuze aan vermaak voor jong en oud, voor zowel binnen als buiten, gezinsuitjes, 50+ activiteiten, musea, cultureel, sportief, uitgaan… hier is het allemaal mogelijk!

Midden-Limburg is een apart stukje Nederland. Beleef de afwisselende natuur, de rijke cultuur, het verkoelende water en shop ’till you drop”. 

Camping Marisheem zit aan de grens. De Duitse grens en de Belgische grens liggen direct om de hoek. Op één middag drink je een Belgisch biertje en eet je “Kuchen” in Duitsland.