Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
Aan tafel zitten

Camping Wessem

Bent u op zoek naar een gezellige camping in de omgeving van Wessem? Kom dan snel eens langs bij Camping Marisheem. Onze familiecamping is gelegen in het plaatsje Echt, vlakbij Wessem. Echt ligt in het smalste stukje van Nederland en dit biedt meerdere manieren van recreëren. Dit gebied is ideaal om de kamperen in de omgeving van Wessem, het is namelijk de droogste plek van Nederland. Hier valt gemiddeld genomen de minste regen. De midden-Limburgse bosrijke omgeving is daarnaast zeer geschikt voor fiets- en wandelliefhebbers. Marisheem ligt namelijk in het mooie natuurgebied ‘het Marissen’, een prachtig wandel- en fietsgebied. Ook is het vlakbij het grote watersportgebied ‘de Maasplassen’. In de omgeving van Camping Marisheem is genoeg vermaak voor jong en oud, voor zowel binnen als buiten.

Buren over de heg

Kamperen op eens seizoensplaats, jaarplaats of in uw vakantiehuisje nabij Wessem

Camping Marisheem biedt als gezellige familiecamping in Limburg meerdere manieren van recreëren vlakbij Wessem. Bent u op zoek naar een seizoensplaats of jaarplaats in de omgeving van Wessem? Dan bent u bij Camping Marisheem aan het juiste adres. Zo heeft u de keuze om op een jaarplaats te recreëren in uw chalet of stacaravan of voor een halfjaar op een seizoensplaats in uw toercaravan. Voor een kortere vakantieperiode kunt u met uw caravan, camper of tent terecht op een toeristische kampeerplaats. Ook als u op zoek bent naar een vakantiehuisje in de omgeving van Wessem bent u bij Camping Marisheem dus goed terecht. Onze prachtige ruime chaletplaatsen zijn bestemd voor vrijstaande luxe koopchalets op huurgrond. Bij Camping Marisheem kunt u recreëren in uw eigen luxe en comfortabele vakantiehuis vlakbij Wessem.

Camping met zwembad in de omgeving van Wessem

Camping Marisheem is uitermate geschikt voor kampeerders die zelf hun eigen kostbare vrije tijd naar persoonlijk inzicht doorbrengen. Er wordt namelijk geen daganimatie geboden. Hier kunt u echt genieten van uw rust, ruimte en vrijheid. De ideale vakantie bestemming in de omgeving van Wessem. Daarnaast zijn wij een camping met zwembad vlakbij Wessem. Op ons vakantiepark vindt u een buitenzwembad met snelle glijbanen en een kinderbad met speeltoestellen. Ook kunt u gebruik van de ligbedden op het grasveld naast het zwembad om heerlijk te ontspannen. In de directe omgeving van Marisheem vindt u ook diverse overdekte zwembaden, waterparken en zwemparadijzen voor de dagen dat het slechter weer is. Verder zijn er voor de jeugd in de omgeving ook andere leuke activiteiten als lasergamen, karten, bowlen, paintballen en nog veel meer.