Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
Aan tafel zitten

Camping Wellerlooi

Bent u op zoek naar een camping in de buurt van Wellerlooi? Dan bent u bij Camping Marisheem aan het juiste adres. Camping Marisheem is gelegen in het Limburgse Echt. Hier in het smalste stukje van Nederland vindt u meerdere manieren van recreëren. Op ons park vindt u een familiaire, gemoedelijke en persoonlijke sfeer. Onze camping bestaat uit zo’n 295 plaatsen, dit maakt het kleinschalig en overzichtelijk. Bij ons wordt u altijd behandeld als ware gast.

Camping Marisheem in de buurt van Wellerlooi heeft een unieke en centrale ligging bij de Belgische en Duitse grens. In de omgeving van Echt zijn vele mogelijkheden tot vermaak. Zo zijn steden als Roermond, Sittard, Maastricht, het Belgische Maaseik en het Duitse Aken goed bereikbaar. In deze steden zijn genoeg leuke winkels te vinden, dus shoppen is een leuke activiteit. Daarnaast kunt u natuurlijk ook de cultuur en geschiedenis van deze mooie plaatsen ontdekken.