Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Camping Wellerlooi

Camping Wellerlooi vindt u bij Camping Marisheem

Camping Wellerlooi Bent u op zoek naar een camping in de buurt van Wellerlooi? Dan bent u bij Camping Marisheem aan het juiste adres. Camping Marisheem is gelegen in het Limburgse Echt. Hier in het smalste stukje van Nederland vindt u meerdere manieren van recreëren. Op ons park vindt u een familiaire, gemoedelijke en persoonlijke sfeer. Onze camping bestaat uit zo’n 295 plaatsen, dit maakt het kleinschalig en overzichtelijk. Bij ons wordt u altijd behandeld als ware gast. 

Camping Marisheem in de buurt van Wellerlooi heeft een unieke en centrale ligging bij de Belgische en Duitse grens. In de omgeving van Echt zijn vele mogelijkheden tot vermaak. Zo zijn steden als Roermond, Sittard, Maastricht, het Belgische Maaseik en het Duitse Aken goed bereikbaar. In deze steden zijn genoeg leuke winkels te vinden, dus shoppen is een leuke activiteit. Daarnaast kunt u natuurlijk ook de cultuur en geschiedenis van deze mooie plaatsen ontdekken. 

Geniet van een mooie vakantie in deze bosrijke Limburgse omgeving

Camping Marisheem is de ideale bestemming voor fiets- en wandelliefhebbers. Het bevindt zich namelijk midden in de Limburgse natuur. Onze camping vlakbij Wellerlooi is bosrijk en gelegen in het mooie natuurgebied ‘het Marissen’. Ook is het vlakbij het grote watersportgebied ‘de Maasplassen’. Op onze camping vindt u ook genoeg mogelijkheden tot vermaak. Zo is er een buitenzwembad met grote glijbanen en een kinderbad met waterspeeltoestel. Daarnaast zijn er speeltuinen en speelplekken voor kinderen. Ook zijn er mogelijkheden tot sporten op de camping. 

Camping Marisheem biedt u verschillende mogelijkheden tot kamperen. Zo kunt u kiezen voor een jaarplaats in uw chalet of stacaravan, een seizoensplaats voor een halfjaar of een kortere vakantieperiode op een toeristische kampeerplaats. Reserveren is mogelijk op onze website. Is de gewenste plaats niet meer beschikbaar, dan nemen wij contact met u op. Wanneer u vragen heeft of meer informatie wilt, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.