Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
Aan tafel zitten

Camping bij Elsloo

Bent u op zoek naar een camping in de omgeving van Elsloo? Dan bent u bij Camping Marisheem aan het juiste adres. Camping Marisheem is een gezellige familiecamping gevestigd in het plaatsje Echt. Dit bevindt zich in het smalste stukje van Nederland. Op ons park vindt u een familiaire, gemoedelijke en persoonlijke sfeer. Onze camping in Limburg is kleinschalig en het park is overzichtelijk. Wij zorgen ervoor dat u behandeld wordt als een ware gast. Camping Marisheem vlakbij Elsloo heeft een unieke en centrale ligging bij de Belgische en Duitse grens. Op de camping en in de omgeving zijn er verschillende manieren van recreëren. Voor jong en oud zijn er verschillende leuke activiteiten in de omgeving. Daarnaast ligt Camping Marisheem op de droogste plek van Nederland en valt er dus gemiddeld genomen de minste regen per jaar van ons land. De ideale vakantiebestemming!

Lezen onder de parasol

Uw eigen luxe en comfortabele vakantiehuisje op Camping Marisheem

Bij Camping Marisheem bieden wij u prachtige koopchalets op huurgrond. Onze mooie ruime chaletplaatsen zijn bestemd voor vrijstaande luxe koopchalets. Deze grond kunt u huren. Het voordeel hier aan is dat bij ieder perceel een eigen parkeerplaats hoort. De plaatsen voor de vakantiehuisjes bevinden zich op het mooiste gedeelte van ons vakantiepark. Recreëer in uw eigen luxe en comfortabele vakantiehuis en geniet in een mooie bosrijke omgeving op de momenten dat het u uitkomt. Dit kan gedurende het hele jaar. Op ons vakantiepark kunt u genieten van een hapje en een drankje op ons terras-café of wat eten bij de bar-friture. Ook vindt u op onze camping bij Elsloo voetbalvelden, een beachvolleybalveld, tafeltennistafels, jeu de boules, een speeltuin en nog veel meer. Genoeg vermaak voor jong en oud.

U bent altijd welkom op Camping Marisheem

U bent altijd welkom om bij ons langs te komen! Graag nodigen wij u uit op Camping Marisheem vlakbij Elsloo om eens een kijkje te nemen op ons park. Wij nemen graag de tijd voor u en leiden u rond over het terrein. Voor een toeristische kampeerplaats kunt u direct een reserveringsaanvraag doen. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.