Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
Buren over de heg

Camping in Posterholt, dat is Camping Marisheem

Bent u op zoek naar een mooie familiecamping met zwembad voor uw vakantie in de omgeving van Posterholt? Dan bent u bij Camping Marisheem aan het juiste adres. Camping Marisheem is gelegen in het midden-Limburgse plaatsje Echt, vlakbij Posterholt. Het bevindt zich in het smalste stukje van Nederland. In dit gebied vindt u een prachtige bosrijke omgeving. Ook de camping zelf is omringd door bossen. Houdt u van natuur, wandelen en fietsen? Dan is onze camping bij Posterholt zeer geschikt. Natuurlijk is het ook mogelijk om allerlei andere activiteiten te ondernemen. Dit kan zowel op de camping als in de omgeving van het park. Op onze camping bij Posterholt vindt u een familiaire, gemoedelijke en persoonlijke sfeer. De camping is kleinschalig en overzichtelijk en heeft een unieke en centrale ligging bij de Belgische en Duitse grens.

Kamperen in de omgeving van Posterholt

Camping Marisheem is ideaal voor kampeerders die graag hun eigen vrije tijd invullen. Er wordt hier namelijk geen dag animatie aangeboden. Wel vindt u op onze camping leuke mogelijkheden voor sport en spel. Zo kan er jeu de boules gespeeld worden, zijn er fitness toestellen, tafeltennistafels, sportvelden, er kan gevoetbald worden, beachvolleyballen is mogelijk en nog veel meer. Camping Marisheem is een camping met zwembad in de omgeving van Posterholt. Op onze camping hebben wij een buitenzwembad. Hier vindt u snelle glijbanen en een kinderbad met speeltoestel. Naast het zwembad bevindt zich een grasveld met ligbedden waar u heerlijk kunt ontspannen tijdens uw vakantie. Ook in de omgeving van Marisheem zijn verschillende overdekte zwembaden, waterparken en zwemparadijzen te vinden. Mocht het geen mooi weer zijn, dan is er toch nog voldoende zwemplezier. Ons zwembad is geschikt voor alle leeftijden. Zo is er ook ruimte voor baantjes zwemmen.

Ervaar de fijne sfeer van Camping Marisheem bij Posterholt

U bent altijd van harte welkom om langs te komen bij Camping Marisheem. Zo kunt u zelf de fijne sfeer op onze camping bij Posterholt ervaren. Wij nemen graag de tijd voor u en staan u persoonlijk te woord. Voor een toeristische kampeerplaats kunt u op onze website een reserveringsaanvraag doen. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze mogelijkheden of beschikbare plaatsen? Neem dan gerust contact met ons op.