Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Camping Limburg

Camping Limburg, kom langs bij Camping Marisheem!

Camping Limburg Bent u op zoek naar een gezellige en sfeervolle camping waar u vele verschillende activiteiten kunt ondernemen in Limburg? Dan is Camping Marisheem zeker wat voor u! U kunt namelijk genoeg doen op onze camping door alle verschillende faciliteiten die wij u aanbieden. Maar ook buiten de camping is er genoeg te doen in het prachtige natuurgebied. Camping Marisheem bestaat al langer dan 50 jaar en heeft een gemiddelde beoordeling van een 8,8 na 421 beoordelingen. Bent u geïnteresseerd in onze camping in het plaatsje Echt? Lees dan verder of neem een kijkje op onze website!

Er is genoeg te doen op en rond onze natuurlijke camping in Limburg

U kunt namelijk zo vanaf de parkeerplaats op onze camping naar Het Kranenbroek toe lopen voor een heerlijke wandeltocht in de prachtige natuur. Ook kunt u op een mooie fietstocht gaan in Het Smalste Stukje van Nederland. Hier kunt u in één dag door België, Nederland én Duitsland heen fietsen! Naast deze activiteiten is er ook nog genoeg te doen op onze eigen camping. Zo is onze zwembad elke dag bij mooi weer geopend van 09.15 tot 20.30, en kunt u onder andere een voetbal- en beachvolleybalveld vinden op onze camping. Ook voor een hapje en een drankje kunt u terecht bij onze bar of friture. Genoeg te doen dus!

U vindt onze camping in Echt, het midden van Limburg. In onze omgeving vindt u ook de plaatsen Valkenburg, Roermond, Maasbracht, Susteren, Montfort, Posterholt, Elsloo, Roosteren, Koningsbosch, Stevensweert, Wessem, Wellerlooi, Weert, Sittard en Geleen, waar ook leuke activiteiten te ondernemen zijn.

Camping aan het water

Bent u op zoek naar een mooie camping in Limburg aan het water? Dan bent u bij Camping Marisheem aan het juiste adres. Marisheem is gelegen in het mooie natuurgebied ‘het Marissen‘. Dit is een prachtig wandel- en fietsgebied, daarnaast is het vlakbij het grote watersportgebied ‘de Maasplassen‘. Hier bevindt u zich op de droogste plek van Nederland. Gemiddeld genomen valt hier namelijk de minste regen van het hele land.

Camping Marisheem is ontzettend geschikt voor kampeerders die zelf graag hun persoonlijke tijd naar persoonlijk inzicht willen invullen. Er wordt hier namelijk geen dag animatie geboden. In de directe omgeving vindt u voldoende mogelijkheden tot vermaak. In het Limburgse landschap kunt u heerlijk tot rust komen. Wel kunt u op onze camping gebruik maken van de Bar & Friture en het Terras-Café. Hier kunt u rustig genieten van een hapje en een drankje. Daarnaast zijn er in de omgeving vele supermarkten aanwezig.

Camping Marisheem in Limburg met zwembad

Bent u op zoek naar een prachtige camping gelegen in Limburg met een mooi zwembad voor jong en oud? Dan is camping Marisheem wat voor u! De camping in Limburg is met haar zwembad zeer geliefd onder gezinnen met kinderen. Een fijne manier om op warme zomerdagen dichtbij de camping af te koelen. Laat je lekker opfrissen bij Camping Marisheem in Limburg met zwembad. Het zwembad is alleen bij mooi weer geopend. Vanaf 09.15 tot 10.30 uur kunnen alle vijftig camping limburg zwembad plussers rustig baantjes gaan zwemmen. De tijd daarna, van 10.30 tot 20.30, kan iedereen genieten van ons zwembad. Op vrijdagen kunnen de tijden afwijken. Naast het zwembad kunt u ook heerlijk rusten bij het terras café, de friture of de bar. Alle informatie over de faciliteiten van camping Marisheem vindt u hier!

Meer informatie en contact met Camping Marisheem

Vrijwel alle informatie over onze camping en alle activiteiten die u hier en in de directe omgeving kunt ondernemen vindt u op onze website. Ook andere informatie als de tarieven, het plattegrond en onze faciliteiten kunt u via de zoekbalk bovenin gemakkelijk vinden. Heeft u nog vragen en wilt u ons contacteren? Dan helpen wij u graag verder. Bel ons of stuur een mailtje aan de hand van de gegevens onderaan de website. Wij helpen u graag verder. Neem ook eens een kijkje op onze Facebook pagina!

Neem contact met ons op

Naam(Vereist)