Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
Aan tafel zitten

Camping grens Duitsland

Bent u op zoek naar een vakantiebestemming in eigen land, maar wilt u tegelijkertijd het buitenlandse vakantiegevoel ervaren? Dan bent u bij een vakantiepark aan de grens van Duitsland op de juiste plek. Proef het echte vakantiegevoel in het land van braadworst, bier en gezelligheid, terwijl u kampeert in eigen land. Camping Marisheem biedt de mogelijkheid om het prachtige buurland te ontdekken.

Camping Marisheem ligt dichtbij de Belgische en Duitse grens. Het heeft een unieke en centrale ligging in ‘het smalste stukje van Nederland’. Steden als Roermond, Sittard en Maastricht zijn goed te bereiken. Ook het Belgische Maaseik en het Duitse Aken zijn goed bereikbaar vanuit Echt.

De Maas stroomt als centrale factor door het gebied van camping Marisheem heen. Bij de grensmaas is Nederland zo smal, dat België en Duitsland elkaar bijna raken. Ze liggen op deze plek slechts 4,8 km van elkaar vandaan.

Buren over de heg

Omgeving Marisheem als ideale vakantiebestemming

Wilt u kamperen aan de grens van Duitsland? Dan bent u bij camping Marisheem van harte welkom. Camping Marisheem is gelegen in het plaatsje Echt, in het midden van Limburg. Dit ‘smalste stukje van Nederland’ biedt meerdere manieren van recreëren. Bij camping Marisheem kunt u kiezen voor een jaarplaats in een chalet of stacaravan. U kunt er ook voor kiezen om een halfjaar een seizoenplaats te nemen in uw toercaravan. Ook kunt u bij camping Marisheem terecht op een toeristische kampeerplaats.

In het mooie natuurgebied ‘het Marissen’ ligt camping Marisheem. ‘Het Marissen’ is een prachtig wandel- en fietsgebied en het ligt vlakbij het grote watersportgebied ‘de Maasplassen’. Echt is de droogste plek van Nederland, hier valt gemiddeld de minste regen per jaar in het hele land. In de directe omgeving rond camping Marisheem zijn er genoeg mogelijkheden voor vermaak van jong en oud. Zowel binnen- als buitenactiviteiten, gezinsuitjes, 50+ activiteiten, musea, cultureel, sportief, uitgaan enz.