Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Belgische grens

Camping Belgische grens is Camping Marisheem 

Camping Belgische grens Bent u op zoek naar een leuke camping aan de Belgische grens? Dan bent u bij Camping Marisheem aan het juiste adres. Ons vakantiepark is gevestigd in het plaatsje Echt. Gelegen in het smalste stukje van Nederland in midden-Limburg. Hier valt gemiddeld genomen de minste regen per jaar in ons land. Het is de droogste plek van Nederland en daarmee dus de ideale plaats voor een heerlijke vakantie op een camping aan de Belgische grens. Camping Marisheem is gelegen in het mooie natuurgebied het Marissen, een prachtig wandel- en fietsgebied. Daarnaast is het vlakbij het grote watersportgebied de Maasplassen. In de omgeving van Camping Marisheem is genoeg keuze aan vermaak voor jong en oud. Binnen ons park vindt u een familiaire, gemoedelijke en persoonlijke sfeer. De camping is daarnaast kleinschalig en overzichtelijk. 

Vakantiepark in Limburg bij de grens van Nederland en België 

Camping Marisheem heeft een unieke en centrale ligging bij de Belgische en Duitse grens. In de omgeving vindt u goed bereikbare en interessante steden. Denk aan Roermond, Sittard, Maastricht, het Belgische Maaseik en het Duitse Aken. Deze steden zijn geschikt voor een dagje shoppen of ontdek de interessante geschiedenis en cultuur. Daarnaast heeft VVV Zuid-Limburg een unieke fietstocht ontwikkeld. Hiermee kunt u in één dag van Nederland, naar Duitsland, naar België fietsen. Voor de jeugd zijn er ook genoeg leuke activiteiten in de omgeving te vinden. Denk aan lasergamen, karten, bowlen, paintballen en nog veel meer. Ook zijn er in de regio diverse overdekte zwembaden, zwemparadijzen en waterparken. Camping Marisheem is een camping met zwembad aan de Belgische grens. Ons zwembad heeft snelle glijbanen en een kinderbad met speeltoestellen. 

Geniet van de bosrijke omgeving in uw eigen chalet aan de Belgische grens 

Camping Marisheem biedt u meerdere manieren van recreëren. Zo heeft u de keuze om op een jaarplaats te recreëren in uw chalet of stacaravan. Ook kunt u kiezen voor een halfjaar op een seizoensplaats op onze camping aan de Belgische grens in uw toercaravan. Voor een kortere vakantieperiode kunt u met uw caravan, camper of tent terecht op een toeristische kampeerplaats. Als u uw eigen vakantiehuis wilt op een camping aan de Belgische grens, bent u bij Marisheem op de juiste plek. Onze prachtige ruime chaletplaatsen zijn bestemd voor vrijstaande luxe koopchalets op huurgrond. Bij Camping Marisheem kunt u recreëren in uw eigen luxe en comfortabele vakantiehuisje aan de Belgische grens. Genieten in een mooie bosrijke omgeving op de momenten dat het u uitkomt. Dit kan gedurende het gehele jaar.

Kamperen in het prachtige midden-Limburg 

Camping Marisheem is gelegen dicht aan de grens van Nederland en België, een prachtige locatie om te kamperen. In het Kranenbroek vindt u uitgezette wandelroutes van diverse afstanden. Ook kunt u goed fietsen in de omgeving van onze camping in Limburg aan de Belgische grens. Zo ligt België gelijk aan de overkant en is het via een veerpontje gemakkelijk te bereiken. Vanaf ons vakantiepark bent u dus zomaar bij de Belgische grens. U bent altijd van harte welkom om eens langs te komen op ons park. Graag nemen wij de tijd om u persoonlijk te woord te staan. Ook bieden wij u graag een rondleiding over de camping bij de grens van Nederland en België aan. Wij laten u graag onze beschikbare chaletplaatsen en seizoensplaatsen zien. 

Kom gerust eens langs bij Camping Marisheem 

Reserveren voor een toeristische kampeerplaats kunt u via onze website doen. Als u vragen heeft of meer informatie wilt over onze mogelijkheden, mag u natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Onze medewerkers staan voor u klaar en helpen u graag verder. Bekijk alvast de plattegrond van ons vakantiepark om een indruk te krijgen van de camping.

Neem contact met ons op!

Naam(Vereist)