Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Camping aan rivier Limburg

Camping aan rivier Limburg dat is Camping Marisheem 

Camping aan rivier Limburg Bent u op zoek naar een camping aan een rivier in Limburg? Dan bent u bij Camping Marisheem op de goede plek. Camping Marisheem is gelegen in het midden-Limburgse plaatsje Echt. In dit smalste stukje van Nederland stroomt de Maas als grensrivier traag door deze prachtige regio. Aan beide zijden van de Maas zijn door grindafgraving uitgestrekte Maasplassen ontstaan. Direct aan de overkant vindt u België, waar u gemakkelijk naar toe kan gaan vanuit Echt. 

Camping Marisheem ligt in het mooie natuurgebied het Marissen. Dit is een prachtig wandel- en fietsgebied. Ook ligt het vlakbij het grote watersportgebied de Maasplassen. De Maasplassen is een uitgestrekt, aaneengesloten netwerk van grote en kleine plassen. Hier kunt u zwemmen, surfen, zeilen, duiken, roeien, kanoën en kayakken. Ook is het goed mogelijk om extremere sporten te doen op deze plassen. Daarnaast zijn er ook mogelijkheden als rondvaarten of kunt u zelf een boot huren. 

Recreëren in de prachtige Limburgse omgeving 

Op Camping Marisheem zijn ook diverse mogelijkheden tot recreëren. Op deze camping aan de rivier in Limburg beschikken wij ook over een zwembad. In ons buitenzwembad kunt u gebruik maken van de ligstoelen op het grote grasveld. Daarnaast hebben we snelle glijbanen en ook is er een kinderbad aanwezig. Daarnaast is het ook mogelijk om in de omgeving een zwembad te bezoeken. In de buurt van Camping Marisheem vindt u verschillende overdekte zwembaden, zwemparadijzen en waterparken. 

Verder vindt u in de omgeving van ons park diverse mogelijkheden tot vermaak van jong tot oud. Zo zijn steden als Roermond, Sittard, Maastricht, het Belgische Maaseik en het Duitse Aken goed bereikbaar. U bent altijd welkom om langs te komen en onze camping aan de rivier in Limburg te ontdekken. Ervaar zelf de familiaire, gemoedelijke en persoonlijke sfeer op ons kleinschalige en overzichtelijke park. Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op. 

Neem contact met ons op!

Naam(Vereist)