Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Camping Marisheem in een natuurgebied

Camping in een natuurgebied dat is Camping Marisheem 

Camping in een natuurgebied Bent u op zoek naar een camping in een natuurgebied? Dan bent u bij Camping Marisheem aan het juiste adres. Marisheem heeft een unieke en centrale ligging bij de Belgische en Duitse grens. Onze camping is omgeven door een bosrijk gebied, vanaf onze parkeerplaats kunt u direct het bos in lopen en prachtige wandelingen maken. Ook kunt u unieke fietstochten maken op basis van het uitgebreide fietsknooppuntennetwerk. Tijdens deze fietstocht komt u langs water, veel monumenten, kloosters en pittoreske dorpjes. De Maas stroomt hier als grensrivier traag doorheen. 

Camping Marisheem is gelegen in het plaatsje Echt, in het smalste stukje van Nederland. Ons park bevindt zich in het vlakke en bosrijke midden-Limburgse landschap. Daarnaast vindt u hier het natuurgebied het Marissen en is het grote watersportgebied de Maasplassen vlakbij. In het smalste stukje van Nederland valt gemiddeld genomen de minste regen in het jaar van ons land. 

Ontdek interessante steden vlakbij Camping Marisheem 

In de directe omgeving van Camping Marisheem is er genoeg keuze aan vermaak voor jong en oud, zowel binnen als buiten. Hierbij moet u denken aan gezinsuitjes, 50+ activiteiten, musea, cultureel, sportief, uitgaan en nog veel meer. Alles is hier mogelijk. In Echt vindt u veel van deze activiteiten, maar ook zijn steden als Roermond, Sittard, Maastricht, het Belgische Maaseik en het Duitse Aken goed bereikbaar. Ook daar kunt u een dagje shoppen of de cultuur van deze steden ontdekken. 

Op ons eigen park zijn ook voldoende mogelijkheden tot vermaak. Zo is er een buiten zwembad met glijbanen en kunt u genieten van een hapje en een drankje bij ons terras-café. Bekijk onze plattegrond om te zien welke mogelijkheden u nog meer heeft. Op onze website kunt u een reserveringsaanvraag doen. Heeft u vragen of wilt u meer weten over ons park? Neem dan gerust contact met ons op. 

Neem contact met ons op!

Naam(Vereist)