Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Vakantiehuis camping Limburg

Vakantiehuis op een camping in Limburg, bij Camping Marisheem

Wilt u een prachtige vakantiehuis laten bouwen op een gezellige camping in de omgeving van Limburg? Kijk dan eens naar het aanbod van vakantiehuizen op de website van Camping Marisheem! Camping Marisheem is een gezellige en natuurrijke camping die u kunt vinden in midden Limburg, bij het plaatsje Echt. Omdat onze camping gelegen is in het natuurgebied Het Marissen, kunt u hier veel wandel- en fietstochten ondernemen om heerlijk tot rust te komen. Ook kunt u een tocht ondernemen in het Smalste Stukje van Nederland. Meer hierover vindt u op deze pagina! Bij ons kunt u prachtige chalets huren en kopen op onze camping. Dit zijn onder andere de Chalet Harmony en de Chalet Cottage. Door onze samenwerking met Chaletbouwer kunnen wij u prachtige chalets aanbieden en laten bouwen op onze camping. Leest u hieronder verder voor meer over onze vakantiehuizen.

Een prachtige vakantiehuis laten bouwen op een natuurrijke camping in Limburg doet u bij Camping Marisheem

U kunt een chalet volledig naar uw eigen wensen door de Chaletbouwer in elkaar laten zetten en in laten richten. Wij hebben plaatsen voor de vakantiehuizen die van 180 m2 tot 300 m2 groot zijn. Hierbij wordt u ook voorzien van 25 ampere stroom, aardgas, riool, kabel TV, water, gratis Wifi en uw eigen parkeerplaats. Een luxe perceel krijgt u al voor maar €2437,-. Daarbij komen ook nog de gemeentelijke heffing, energiekosten en overige kosten kijken. De verschillen tussen de Chalet Cottage en Chalet Harmony kunt u op de pagina’s ervan vinden. U heeft genoeg te doen wanneer u in uw vakantiehuis verblijft op onze camping. U kunt in ons zwembad zwemmen, wandel- en fietstochten ondergaan, op de sportvelden activiteiten ondernemen en nog veel meer. Alles vindt u op onze website. Wellicht heeft u interesse in onze Facebook pagina, voor de laatste updates en meer. Vakantiehuis camping Limburg