Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Seizoensplaats huren Limburg

Seizoensplaats huren op Camping Marisheem in Limburg

Seizoensplaats huren Limburg

Bij het Marisheem in Limburg kunt een mooi seizoensplaats huren. Het Marisheem, gelegen in het natuurgebied “de Marissen” in Limburg, is een bosrijk fiets- en wandelgebied. Zo kunt u wandelen in het Kranenbroek of fietsen in het smalste stukje van Nederland. De seizoensplaatsen in het camping Marisheem beschikken over meerdere faciliteiten. Zo komt een seizoensplaats met onder andere elektriciteit, vuilwaterafvoer, wateraansluiting en niet te vergeten gratis Wifi. Uw hond(en) zijn ook welkom. De seizoensplaatsen bevinden zich in nabije omgeving van de sanitaire voorzieningen en de stortplaats voor het chemisch toilet. Op het park is geen supermarkt aanwezig. Wel bevinden er zich 5 supermarkten in de directe omgeving van het park. Op het Marisheem worden ook meerdere activiteiten georganiseerd, denk bijvoorbeeld aan een disco of een bingo. In het hoogseizoen van 18 juli tot en met 14 augustus worden er ook feestavonden georganiseerd.

Heeft u interesse in het huren van een seizoensplaats op Marisheem in Limburg? Seizoensplaats huren Limburg

Bekijkt u dan onze website voor het aanbod van verschillende seizoensplaatsen. Wij hanteren voordelige prijzen voor onze seizoensplaatsen. Zo kunt u een seizoensplaats ook voor verschillende tijdsperiodes huren. U kunt kiezen tussen een luxe seizoensplaats of een voor/midzomer- of maandplaats. De tarieven kunt u hier vinden die wij hanteren voor onze seizoensplaatsen. U kunt gebruik maken van uw seizoensplaats in de periode van 1 april tot en met 30 september. Buiten deze periode kunt u er voor zorgen dat uw seizoensplaats klaar is om weer gebruikt te worden.U bent van harte welkom om een kijkje te nemen op onze camping om te kijken of het wat voor u is. Ook kunt u hier een voorkeur geven voor een seizoensplaats, als deze beschikbaar is. We geven u graag een rondleiding; hiervoor maken we graag een afspraak.

Informatie

Heeft u nog onbeantwoorde vragen? Bekijkt u dan onze website voor meer informatie over het huren van een seizoensplaats op het Marisheem, gelegen in Limburg. Daarnaast kunt u onderaan de website onze contactgegevens vinden; hier kunt u ook een afspraak maken voor een rondleiding. We helpen u graag.

 

Familie Marzolla & Medewerkers heten u graag van harte welkom!