Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Kamperen in Limburg

kamperen in limburg Kamperen in Limburg doet u bij Camping Marisheem

Bent u op zoek naar een camping waar u kunt kamperen in Limburg? Dan bent u op het juiste adres! Camping Marisheem is een camping gelegen in het Limburgse plaatsje Echt. In de directe omgeving van onze camping kunt u een prachtige wandeling of fietstocht maken in het natuurgebied ‘Het Marissen’. Wij verzorgen al meer dan 50 jaar kampeerplaatsen voor onze gasten, en wij werken er met ons team dagelijks aan om u een perfect verblijf te geven.

Kamperen op onze camping in Limburg

Op camping Marisheem zijn er verscheidene kampeerplaatsen waar u kunt kamperen. Dit kunt u bij ons doen voor maar €25,50 per nacht! Onze aangeboden kampeerplaatsen zijn ongeveer 80m2 tot 100m2 groot. De kampeerplaatsen beschikken over onder andere 10 ampere elektriciteit,, kabel-TV, gratis Wifi en nog veel meer. Ook uw hond is welkom op onze camping. De tarieven die wij hanteren voor onze kampeerplaatsen gelden voor 4 personen, of een gezin met kinderen. Dit is inclusief auto, caravan en een bijzettent tot maximaal 4m2. U kunt veel activiteiten en faciliteiten om en op onze camping vinden om u te vermaken. Zoals u al gelezen heeft is onze camping gelegen in een prachtig natuurgebied waar u fiets- of wandeltochten kunt maken, maar daarnaast hebben wij bijvoorbeeld ook een zwembad die vanaf 1 mei elke dag (bij goed weer) geopend is. Bovendien kunt u op uw eigen gemak een drankje en hapje doen bij de friture of bij de bar. Bekijk deze pagina voor alle informatie over onze faciliteiten.

kamperen in limburg

Meer informatie en contact

U kunt onze website raadplegen voor vrijwel alle informatie over kamperen op onze camping in Limburg. Heeft u nog overige vragen of opmerkingen? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Al onze contactgegevens vindt u hier. Wij helpen u graag verder.

Familie Marzolla & Medewerkers heten u graag van harte welkom!