Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Chalet in Limburg

Chalet in Limburg bij camping Marisheem 

Chalet in Limburg

Chalet in Limburg

Bent u op zoek naar een chalet in Limburg? Dan bent u bij camping Marisheem op de juiste plek. Marisheem is gelegen in het plaatsje Echt, dit ligt in het midden van Limburg. Echt ligt in het smalste stukje van Nederland en biedt meerdere manieren van recreëren. Bij Marisheem heeft u de keuze om op een jaarplaats te recreëren in uw chalet. U kunt er ook voor kiezen om in een stacaravan te verblijven of voor een halfjaar op een seizoenplaats in uw toercaravan. Marisheem biedt ook de mogelijkheid om voor een kortere vakantieperiode met een caravan camper of tent te verblijven op een toeristische kampeerplaats. 

Marisheem bestaat langer dan 50 jaar en op de camping heerst een familiaire, gemoedelijke en persoonlijke sfeer. In het park is ruimte voor 295 plaatsen, waardoor het kleinschalig en overzichtelijk is. Het doel van het team van camping Marisheem is om alle gasten zich thuis te laten voelen. 

Uw persoonlijke chalet in de bosrijke omgeving van camping Marisheem

Op het rustigste gedeelte van het terrein van camping Marisheem bevinden zich mooie chaletplaatsen. Aan de rand van het bos hoort bij ieder perceel een eigen aparte parkeerplaats. Deze chaletplaatsen zijn bestemd voor vrijstaande luxe koopchalets op huurgrond. Gedurende het gehele jaar kunt u genieten van een bosrijke omgeving op de momenten dat het u uitkomt. 

De ruime chaletplaatsen zijn voorzien van 25 Ampère stroomaansluiting. Ook zijn ze aangesloten op water, aardgas, riool en kabel-TV. Gratis WIFI en een eigen aparte parkeerplaats is ook inbegrepen. In samenwerking met onze chaletbouwer kunt u helemaal zelf u eigen chalet samenstellen. Het chalet wordt gebouwd naar uw persoonlijke wensen, gebaseerd op uw eigen leefstijl en creativiteit. Het chalet wordt compleet sleutelaar inclusief terras opgeleverd. Camping Marisheem biedt twee verschillende modellen aan, Cottage en Harmony. Heeft u interesse of wilt u meer weten, kijk dan op onze website of neem contact met ons op.