Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
camping omgeving roermond

Chalet in Limburg

Bent u op zoek naar een chalet in Limburg? Dan bent u bij camping Marisheem op de juiste plek. Marisheem is gelegen in het plaatsje Echt, dit ligt in het midden van Limburg. Echt ligt in het smalste stukje van Nederland en biedt meerdere manieren van recreëren. Bij Marisheem heeft u de keuze om op een jaarplaats te recreëren in uw chalet. U kunt er ook voor kiezen om in een stacaravan te verblijven of voor een halfjaar op een seizoenplaats in uw toercaravan. Marisheem biedt ook de mogelijkheid om voor een kortere vakantieperiode met een caravan camper of tent te verblijven op een toeristische kampeerplaats.

Marisheem bestaat langer dan 50 jaar en op de camping heerst een familiaire, gemoedelijke en persoonlijke sfeer. In het park is ruimte voor 295 plaatsen, waardoor het kleinschalig en overzichtelijk is. Het doel van het team van camping Marisheem is om alle gasten zich thuis te laten voelen.