Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Camping Roermond

Camping Roermond

Wilt u op vakantie in de omgeving van Roermond en zoekt u een geschikte camping om te kamperen? Camping Marisheem is een prachtige camping gelegen in de omgeving van de Maasplassen bij Roermond. Of u nu op zoek bent naar een kampeerplaats of een vakantiepark, wij bieden beide opties aan op ons terrein.

Kampeerplaats Roermond

Onze kampeerplaatsen zijn geschikt voor caravans, campers en tenten en zijn ruim en goed onderhouden. De kampeerplaatsen zijn voorzien van elektriciteit en water en bieden schone sanitaire voorzieningen en een wasserette. Op onze camping vindt u ook faciliteiten zoals een zwembad, een voetbalveld en verschillende speeltuinen voor kinderen. Daarnaast kunt u genieten van de prachtige natuur in de omgeving van Het Marissen, waar u kunt wandelen en fietsen. Kampeerplaats Marisheem biedt alles wat u nodig heeft voor een ontspannen en plezierige vakantie in de natuur.

Vakantiepark Roermond

Genieten vaste recreatieplaats

Naast onze kampeerplaatsen bieden wij ook comfortabele vakantiehuizen aan op ons vakantiepark. Deze vakantiehuizen zijn geschikt voor groepen van 4 tot 8 personen en beschikken over een eigen keuken, badkamer en woonkamer. Op ons vakantiepark vindt u ook faciliteiten zoals een overdekt zwembad, een sauna en een restaurant. Voor de kinderen hebben wij een speeltuin en een animatieprogramma tijdens de zomermaanden. Het vakantiepark biedt u alles wat u nodig heeft voor een ontspannen en luxueuze vakantie in de natuur.

Onze camping en vakantiepark zijn gelegen in het plaatsje Echt, op slechts 15 minuten rijden van het centrum van Roermond. Vanaf hier heeft u gemakkelijk toegang tot de prachtige Maasplassen, waar u kunt genieten van allerlei watersporten en andere activiteiten. Daarnaast kunt u genieten van de prachtige natuur in de omgeving van Het Marissen, waar u kunt wandelen en fietsen. Wilt u meer weten over onze camping en vakantiepark of de activiteiten die u op onze camping kunt ondernemen, bezoek dan onze website. Wij hopen u snel te mogen verwelkomen op Camping Marisheem voor een onvergetelijke vakantie!