Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
Aan tafel zitten

Camping Montfort

Bent u op zoek naar een leuke familie camping met zwembad in de omgeving van Montfort? Dan bent u bij Camping Marisheem aan het juiste adres. Onze gezellige camping is gelegen in het midden-Limburgse plaatsje Echt, vlakbij Montfort. Dit bevindt zich in het smalste stukje van Nederland en hier vindt u meerdere manieren van recreëren. Binnen ons park vindt u een familiaire, gemoedelijke en persoonlijke sfeer. Onze camping is kleinschalig en overzichtelijk. Hier wordt u behandeld als een ware gast. Wat Camping Marisheem bij Montfort bijzonder maakt is dat het een unieke en centrale ligging bij de Belgische en Duitse grens heeft. Camping Marisheem is een zeer geschikte plek voor kampeerders die graag hun eigen vrije tijd invullen. Onze camping is gelegen in de prachtige bosrijke Limburgse omgeving. In deze mooie natuurgebieden zijn er vele mogelijkheden tot wandelen en fietsen.

camping midden limburg

Recreëren in uw eigen vakantiehuisje in de buurt van Montfort

Op onze camping in de omgeving van Montfort vindt u prachtige ruime chaletplaatsen. Deze zijn bestemd voor vrijstaande luxe koopchalets op huurgrond. Bent u dus op zoek naar een vakantiehuisje in de buurt van Montfort? Dan zijn onze plekken voor vakantiehuisjes zeer geschikt. Op onze camping vlakbij Montfort kunt u recreëren in uw vakantiehuis op de momenten dat het u uitkomt. Op onze camping met zwembad bevindt u zich in een prachtige omgeving. Het zwembad is geschikt voor alle leeftijden. Zo zijn er snelle glijbanen en is er een kinderbad. Daarnaast is baantjes zwemmen ook mogelijk en kunt u ontspannen op de ligbedden op het grasveld naar het zwembad. Uw vakantiehuis bij Montfort bevindt zich op de mooiste plek van de camping. U bevindt zich omringd door de bosrijke en omgeving.

Kom bij ons langs en ervaar de sfeer van Camping Marisheem bij Montfort

U bent van harte welkom om eens langs te komen op Camping Marisheem. Zo kunt u zelf onze fijne sfeer ervaren. Wij nemen graag de tijd voor u en geven u een rondleiding op onze camping. Op onze website kunt u een reserveringsaanvraag doen voor een toeristische kampeerplaats. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze mogelijkheden of beschikbare plaatsen? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers helpen u graag verder.