Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Camping Montfort

Camping Montfort dat is Camping Marisheem 

Camping Monfort Bent u op zoek naar een leuke familie camping met zwembad in de omgeving van Montfort? Dan bent u bij Camping Marisheem aan het juiste adres. Onze gezellige camping is gelegen in het midden-Limburgse plaatsje Echt, vlakbij Montfort. Dit bevindt zich in het smalste stukje van Nederland en hier vindt u meerdere manieren van recreëren. Binnen ons park vindt u een familiaire, gemoedelijke en persoonlijke sfeer. Onze camping is kleinschalig en overzichtelijk. Hier wordt u behandeld als een ware gast. Wat Camping Marisheem bij Montfort bijzonder maakt is dat het een unieke en centrale ligging bij de Belgische en Duitse grens heeft. Camping Marisheem is een zeer geschikte plek voor kampeerders die graag hun eigen vrije tijd invullen. Onze camping is gelegen in de prachtige bosrijke Limburgse omgeving. In deze mooie natuurgebieden zijn er vele mogelijkheden tot wandelen en fietsen. 

Kamperen in de omgeving van Montfort

Bij Camping Marisheem in de omgeving van Montfort zijn er verschillende mogelijkheden om te kamperen. Zo heeft u de keuze om op een jaarplaats te recreëren in uw chalet of stacaravan. Ook kunt u ervoor kiezen om voor een halfjaar op een seizoensplaats te gaan staan in uw toercaravan, of voor een kortere vakantieperiode kunt u met uw caravan, camper of tent terecht op een toeristische kampeerplaats. Op onze familiecamping in de omgeving van Montfort is genoeg te doen voor alle leeftijden. Zo kunt u genieten van een hapje en een drankje om ons Terras-Café of bij de Bar & Friture. Ook zijn er verschillende mogelijkheden voor sport en spel. Zo zijn er fitness toestellen te vinden op onze camping, is een plek om jeu de boules te spelen, zijn er tafeltennistafels en nog veel meer. 

Een prachtige vakantie vlakbij Montfort

Kamperen op Camping Marisheem is ideaal voor een vakantie in de omgeving van Montfort. Naast dat onze camping heel dichtbij Montfort is, vindt u in de omgeving van Echt nog vele andere leuke plaatsen die u kunt bezoeken. Enkele goed bereikbare en interessante steden in de omgeving zijn Roermond, Sittard, Maastricht, het Belgische Maaseik en het Duitse Aken. Deze steden zijn zeer geschikt voor shoppen of het ontdekken van de cultuur en geschiedenis. Verder is onze camping in Limburg zeer geschikt als u houdt van wandelen en fietstochten. Zo is Marisheem gelegen in het mooie natuurgebied het Marissen, dit is en prachtig wandel- en fietsgebied. Ook is het watersportgebied de Maasplassen vlakbij. In het Kranenbroek vindt u uitgezette wandelroutes van diverse afstanden. Ook fietst u op één dag van België naar Duitsland via een unieke fietstocht speciaal ontwikkeld voor deze omgeving. 

Recreëren in uw eigen vakantiehuisje in de buurt van Montfort 

Op onze camping in de omgeving van Montfort vindt u prachtige ruime chaletplaatsen. Deze zijn bestemd voor vrijstaande luxe koopchalets op huurgrond. Bent u dus op zoek naar een vakantiehuisje in de buurt van Montfort? Dan zijn onze plekken voor vakantiehuisjes zeer geschikt. Op onze camping vlakbij Montfort kunt u recreëren in uw vakantiehuis op de momenten dat het u uitkomt. Op onze camping met zwembad bevindt u zich in een prachtige omgeving. Het zwembad is geschikt voor alle leeftijden. Zo zijn er snelle glijbanen en is er een kinderbad. Daarnaast is baantjes zwemmen ook mogelijk en kunt u ontspannen op de ligbedden op het grasveld naar het zwembad. Uw vakantiehuis bij Montfort bevindt zich op de mooiste plek van de camping. U bevindt zich omringd door de bosrijke en omgeving. 

Kom bij ons langs en ervaar de sfeer van Camping Marisheem bij Montfort

U bent van harte welkom om eens langs te komen op Camping Marisheem. Zo kunt u zelf onze fijne sfeer ervaren. Wij nemen graag de tijd voor u en geven u een rondleiding op onze camping. Op onze website kunt u een reserveringsaanvraag doen voor een toeristische kampeerplaats. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze mogelijkheden of beschikbare plaatsen? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers helpen u graag verder. 

Neem contact met ons op!