Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Wandelen & fietsen

In het Kranenbroek  Fietsen door het bos vindt u uitgezette wandelroutes van diverse afstanden.  Vanaf de campingparkeerplaats loopt u zo het bos in!

Fietsen door het vlakke Midden-Limburgse landschap. Grensoverschrijdende Fietsroute netwerk (verkrijgbaar bij receptie).

Fietsen in Limburg leidt je langs prachtige heuvellandschappen, kabbelende beekjes en indrukwekkend diepe kalksteengroeves. Maak in onze zuidelijkste provincie kennis met dit on-Nederlandse landschap. Fiets deze mooie fietsroutes en geniet!

(bron ANWB – Fietsroutes Limburg)

Dat het flink kan heuvelen in Zuid-Limburg, is geen geheim. Je waant je bijna in het buitenland. Doorkruis het zuiden en je ontkomt niet aan kapelletjes en devotiekruisen. Ook de pittoreske vakwerkhuizen vallen op. Hoe anders is het plassengebied rond de Maas in Midden-Limburg of de Maasduinen in Noord-Limburg. Fietsen met uitzicht op het water!

(bron Nederlands Fietsland – Limburg)


Fietsen in het Smalste Stukje Nederland!

Fiets op één dag van België naar Duitsland VVV Zuid-Limburg heeft een unieke fietstocht ontwikkeld, waarmee u op één dag van Nederland, naar Duitsland, naar België fietst. Deze fietsroute is gemaakt op basis van het uitgebreide fietsknooppuntennetwerk. In combinatie met de fietskaarten, die worden uitgegeven over dit knooppuntennetwerk, kunt u de route eenvoudig fietsen. Het blijft een unieke ervaring om op één dag in drie landen te fietsen. De fietstocht leidt langs water, langs veel monumenten, kloosters en langs pittoreske dorpen.

Fiets door het smalste stukje van Nederland, met als kloppend hart het pittoreske Echt! De Maas, als grensrivier, stroomt traag door deze prachtige fietsregio. Het Vlaamse land ligt gelijk aan de overkant en is via een veerpontje makkelijk bereikbaar! Aan beide zijden van de Maas zijn door grindafgraving uitgestrekte Maasplassen ontstaan. De vele plassen, met een oppervlakte van meer dan 3.000 ha., vormen een prachtig decor voor watersport en natuurliefhebbers.

De fietsroute is digitaal gratis te downloaden via deze link, maar ook verkrijgbaar bij de VVV Vestiging in Echt . Voet- en fietsveer De Walborgh: Ohe & Laak (NL) – Ophoven (BE) Knooppunten 01 (NL) – 22 (BE) Overzet: Gratis In mei en september: iedere dag van 10.00-19.00 uur Juni- juli-augustus: iedere dag van 10.00-21.00 uur Oktober: weekenden van 10.00-18.00 uur (bron Visit Zuid Limburg)