Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Vakantiepark Wellerlooi

Camping Marisheem: Het vakantiepark nabij Wellerlooi

Vakantiepark Wellerlooi Ontdek het Charmante Marisheem Welkom bij Camping Marisheem, hét vakantiepark nabij Wellerlooi waar u volop kunt genieten van rust, natuur en comfort. Gelegen in het pittoreske midden-limburgse plaatsje Echt, vormt ons park een ideale uitvalsbasis voor uw vakantie in het smalste stukje van Nederland.

Diverse verblijfsopties voor elk type vakantieganger

Of u nu kiest voor een langer verblijf in een chalet of stacaravan op een jaarplaats, of voor een seizoensplaats in uw toercaravan voor een half jaar – wij hebben de perfecte plek voor u. Voor diegenen die een korter uitstapje in gedachten hebben, bieden we tevens toeristische kampeerplaatsen. Hier kunt u met uw caravan, camper of tent neerstrijken en genieten van de omgeving.

Meer dan 50 jaar gastvrijheid

Met een rijke historie die meer dan een halve eeuw beslaat, zijn wij sinds 1996 de trotse eigenaren van dit prachtige park. Samen met ons toegewijde team zorgen wij ervoor dat u zich altijd welkom voelt. Het is onze missie dat, zodra u door onze slagboom rijdt, u het warme gevoel van “thuiskomen” ervaart.

De schoonheid van de omgeving

Vanuit ons vakantiepark nabij Wellerlooi zijn er talloze uitstapjes te maken. Ontdek de schilderachtige dorpjes, wandel door de uitgestrekte natuurgebieden of breng een bezoek aan de culturele hotspots in de regio. De locatie van Camping Marisheem is niet alleen ideaal vanwege de nabijheid van Wellerlooi, maar ook vanwege de centrale ligging in Limburg, waardoor andere trekpleisters makkelijk bereikbaar zijn.

Camping Marisheem: Vakantiepark Wellerlooi

Wij geloven in een persoonlijke benadering. Ons team staat dagelijks klaar om ervoor te zorgen dat uw verblijf vlekkeloos verloopt. Wij hopen dat u, net als de vele gasten voor u, zal genieten van de unieke sfeer en de kwaliteit die Camping Marisheem te bieden heeft.

Kom, neem contact op en ervaar zelf waarom Camping Marisheem het vakantiepark nabij Wellerlooi is waar u steeds weer naar terug wilt keren. U bent van harte welkom!

Neem ook eens een kijkje op onze FacebookInstagram of  YouTube.