Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Vakantiepark Roosteren

Vakantiepark Roosteren: Ontdek Camping Marisheem

Welkom bij vakantiepark Roosteren, uw ideale vakantiebestemming in het prachtige Limburgse landschap. Midden in het sfeervolle plaatsje Echt bevindt zich Camping Marisheem, het perfecte toevluchtsoord voor iedereen die zoekt naar een onvergetelijke vakantie-ervaring.

Vakantiepark Roosteren Waarom kiezen voor Camping Marisheem?

Wij zijn meer dan zomaar een camping. Al meer dan 50 jaar zijn wij dé plek waar vakantiegangers uit alle hoeken van Nederland en daarbuiten samenkomen. Sinds 1996 zijn wij de trotse eigenaren en hebben we gezorgd dat elke bezoeker het gevoel van ’thuiskomen’ ervaart zodra ze ons terrein oprijden.

Onze accommodaties in vakantiepark nabij Roosteren

Of u nu op zoek bent naar een plek voor uw chalet, stacaravan of toercaravan: bij ons vindt u precies wat u nodig heeft. U kunt kiezen voor een jaarplaats voor uw chalet of stacaravan, of voor een halfjaar op een seizoenplaats met uw toercaravan. En als u van plan bent voor een korter verblijf? Dan heten wij u van harte welkom op een van onze toeristische kampeerplaatsen met uw caravan, camper of tent.

Een team dat voor u klaarstaat

Wij begrijpen dat vakantie een tijd van ontspanning en genieten moet zijn. Daarom staat ons toegewijde team dagelijks klaar om ervoor te zorgen dat u volop kunt genieten van uw welverdiende vrije tijd. Van het onderhoud van het park tot het beantwoorden van al uw vragen, wij zorgen dat alles tot in de puntjes is geregeld.

De omgeving van Echt

Gelegen in ‘het smalste stukje Nederland’, biedt Echt een unieke mix van natuur, cultuur en gastvrijheid. Of u nu houdt van wandelen, fietsen of de lokale keuken proeven, er is altijd iets te doen in en rondom vakantiepark Roosteren.

Sluit u aan bij onze community

Wanneer u kiest voor Camping Marisheem, kiest u niet alleen voor een vakantiebestemming, maar ook voor een gemeenschap. Hier, te midden van de natuur en de rust, hebben velen al vriendschappen gesloten en herinneringen gemaakt die een leven lang meegaan.

Neem contact op voor uw vakantiepark nabij Roosteren

Wacht niet langer en ontdek zelf waarom zoveel mensen jaar na jaar terugkeren naar Camping Marisheem, het vakantiepark nabij Roosteren. Neem contact op. Wij kijken er naar uit u te mogen verwelkomen!

Neem ook eens een kijkje op onze FacebookInstagram of  YouTube.