Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
leuke camping limburg

Vakantiepark Maasplassen

Zoekt u de ideale vakantieplek in Nederland, dicht bij water en natuur? Dan verwelkomen wij u graag bij Camping Marisheem, hét vakantiepark aan de Maasplassen. Gelegen in het schilderachtige landschap van de Maasplassen, beloven wij een onvergetelijke ervaring voor iedere vakantieganger.

De natuurlijke pracht van Maasplassen

De Maasplassen vormen het grootste aaneengeschakelde watersportgebied in Nederland. Als gast van Camping Marisheem heeft u directe toegang tot deze schitterende wateren. Of u nu houdt van varen, zwemmen, of gewoon ontspannen aan de waterkant, de Maasplassen bieden voor elk wat wils.

Restaurant op marisheem

Proef de smaak van de regio

In ons restaurant kunt u genieten van heerlijke maaltijden, bereid met verse ingrediënten uit de streek. Geniet van uw diner met een prachtig uitzicht over de Maasplassen, voor een volledige vakantiebeleving.

Kies voor Camping Marisheem, uw vakantiepark aan de Maasplassen

Met meer dan 50 jaar ervaring in recreatie weten we bij Camping Marisheem wat belangrijk is voor een onvergetelijke vakantie. Onze ligging aan de Maasplassen, gecombineerd met uitstekende faciliteiten en een gepassioneerd team, maken uw verblijf bij ons tot een unieke ervaring.