Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Vakantiepark Kinrooi

Camping Marisheem: Ontdek Vakantiepark Kinrooi!

Welkom in het hart van Limburg! Midden in het betoverende landschap van Echt ligt Camping Marisheem, ook bekend als Vakantiepark Kinrooi. Als u op zoek bent naar een unieke vakantie-ervaring in het smalste deel van Nederland, bent u bij ons aan het juiste adres.

Vakantiepark Kinrooi

Meer dan 50 jaar Traditie en Gastvrijheid

Al meer dan een halve eeuw bieden wij onze gasten een onvergetelijke vakantie-ervaring. Sinds 1996 zijn wij de trotse eigenaren van dit prachtige park en samen met ons toegewijde team zorgen wij ervoor dat u zich direct thuisvoelt. Vanaf het moment dat u door onze slagboom rijdt, hopen wij dat u het warme gevoel van “thuiskomen” ervaart.

Diverse Verblijfsopties

Bij Vakantiepark Kinrooi hebben we voor elk wat wils. Bent u van plan om langere tijd te blijven? Overweeg dan onze jaarplaatsen voor chalets of stacaravans. Voor gasten die een halfjaar willen verblijven, hebben we seizoenplaatsen speciaal voor toercaravans. En natuurlijk zijn korte vakantiegangers met caravans, campers of tenten ook altijd welkom op onze toeristische kampeerplaats!

Recreëren in het Groene Hart van Limburg

De ligging van Camping Marisheem in Echt biedt een schat aan recreatiemogelijkheden. Het groene, rustige landschap is ideaal voor lange wandelingen, fietstochten of gewoon ontspannen in de natuur. U bevindt zich in het smalste deel van Nederland, wat betekent dat u gemakkelijk andere delen van ons prachtige land kunt verkennen.

Waarom Kiezen voor Vakantiepark Kinrooi?

Contact: Vakantiepark Kinrooi

Sluit u aan bij de vele tevreden gasten die Vakantiepark Kinrooi al hebben ontdekt. Wij kijken ernaar uit om u binnenkort te verwelkomen op Camping Marisheem en samen onvergetelijke herinneringen te creëren. Neem vandaag nog contact met ons op.

Neem ook eens een kijkje op onze FacebookInstagram of  YouTube.