Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
Aan tafel zitten

Vakantiepark Aken

Welkom bij Camping Marisheem, het vakantiepark Aken waar recreëren een nieuwe betekenis krijgt. Gelegen in het prachtige Echt, het smalste stukje Nederland, beloven wij u een unieke vakantiebeleving.

Diversiteit aan verblijfsmogelijkheden vakantiepark Aken

Of u nu op zoek bent naar een langdurige vakantiebestemming of een korte ontsnapping uit de dagelijkse sleur, wij hebben het allemaal. Bij Camping Marisheem, dichtbij Aken, kunt u kiezen om een heel jaar te recreëren in uw eigen chalet of stacaravan. Bent u meer een liefhebber van een halfjaar durende uitstap? Dan is een seizoenplaats met uw toercaravan perfect voor u. En voor de avonturiers die houden van kortere vakantieperiodes dichtbij Aken, hebben we prachtige toeristische kampeerplaatsen beschikbaar voor caravans, campers en tenten.

Caravan mer parasol

Uw vakantiepark nabij Aken: Camping Marisheem

Bij Camping Marisheem, het vakantiepark Aken, is uw vakantie onze prioriteit. Wij nodigen u uit om de schoonheid en rust van Echt te ontdekken en te genieten van een verblijf dat u nog lang zal bijblijven. Neem contact met ons op voor meer informatie. We hopen u snel te mogen verwelkomen en samen prachtige herinneringen te maken.

Neem ook eens een kijkje op onze FacebookInstagram of  YouTube.