Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Vakantiepark Aken

Vakantiepark Aken

Camping Marisheem: Het Vakantiepark Aken waar u thuiskomt

Welkom bij Camping Marisheem, het vakantiepark Aken waar recreëren een nieuwe betekenis krijgt. Gelegen in het prachtige Echt, het smalste stukje Nederland, beloven wij u een unieke vakantiebeleving.

Diversiteit aan verblijfsmogelijkheden

Of u nu op zoek bent naar een langdurige vakantiebestemming of een korte ontsnapping uit de dagelijkse sleur, wij hebben het allemaal. U kunt bij ons kiezen om een heel jaar te recreëren in uw eigen chalet of stacaravan. Bent u meer een liefhebber van een halfjaar durende uitstap? Dan is een seizoenplaats met uw toercaravan perfect voor u. En voor de avonturiers die houden van kortere vakantieperiodes, hebben we prachtige toeristische kampeerplaatsen beschikbaar voor caravans, campers en tenten.

Een rijke geschiedenis

Met meer dan 50 jaar ervaring in het bieden van top-notch recreatiemogelijkheden, dragen we trots de erfenis van ons park. Sinds 1996 hebben wij het stokje overgenomen en zijn we de trotse eigenaren van dit prachtige Vakantiepark Aken. Onze jarenlange ervaring heeft ons geleerd wat u als vakantieganger zoekt, en wij streven er dagelijks naar om aan die verwachtingen te voldoen.

Team Marisheem

Achter de schermen van Camping Marisheem staat een toegewijd team dat elke dag werkt om uw vakantie zo comfortabel en memorabel mogelijk te maken. Dankzij hen hopen wij dat u, zodra u door onze slagboom het park op rijdt, het warme gevoel van “thuiskomen” ervaart.

Uw vakantiepark nabij Aken: Camping Marisheem

Bij Camping Marisheem, het vakantiepark Aken, is uw vakantie onze prioriteit. Wij nodigen u uit om de schoonheid en rust van Echt te ontdekken en te genieten van een verblijf dat u nog lang zal bijblijven. Neem contact met ons op voor meer informatie. We hopen u snel te mogen verwelkomen en samen prachtige herinneringen te maken.

Neem ook eens een kijkje op onze FacebookInstagram of  YouTube.