Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Natuurcamping Limburg

natuurcamping limburg Camping Marisheem, Natuurcamping Limburg

Bent u op zoek naar een natuurcamping in Limburg, die gelegen is in een prachtig natuurgebied? Dan heeft camping de Marisheem alles wat u zoekt. Camping Marisheem is gelegen in het natuurgebied ‘het Marissen‘ gelegen in Limburg. U kunt hier op een heerlijke fiets- of wandeltocht gaan. Naast het natuurgebied waar camping Marisheem in gelegen is, hebben wij ook nog veel andere faculteiten en activiteiten te bieden op onze camping. Bent u benieuwd? U kunt gerust een keer langskomen op afspraak, om een kijkje te nemen. Zo krijgt u alvast een goede impressie van onze camping.

Wandelen en fietsen bij onze natuurcamping in Limburg, Camping Marisheem

Zoals u eerder al gelezen heeft is onze camping gelegen in het prachtige natuurgebied ‘het Marissen’. In het Kranenbroek kunt u uitgezette wandelroutes vinden. Vanaf de parkeerplaats van onze camping kunt u zo het bos in lopen. Ook kunt u op een fietstocht gaan door het heuvelachtige landschap van Limburg. Bovendien kunt u fietsen in het Smalste Stukje van Nederland. Zo kunt u in één dag in Nederland, Duitsland en in België fietsen! Alle informatie over de wandel- en fietstochten die u kunt ondernemen wanneer u bij ons verblijft vindt u hier.

natuurcamping limburg

Onze camping, Marisheem

Naast de prachtige wandel- en fietstochten die u kunt ondernemen hebben wij ook nog eens genoeg aan te bieden op onze camping. U kunt onder andere een chaletplaats, een jaarplaats, een seizoensplaats en een kampeerplaats huren. Op onze camping vindt u vele faciliteiten. Zo is het zwembad vanaf 1 mei elke dag geopend, van 08.00 tot 20.00! Alle informatie over de faciliteiten en de activiteiten die wij organiseren vindt u hier op onze pagina. Heeft u nog vragen en / of opmerkingen over onze camping? Vrijwel alle informatie vindt u op onze website. Anders kunt u altijd contact met ons opnemen. We helpen u graag verder.