Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Leuke Camping Limburg

leuke camping limburg Leuke Camping Limburg, Camping Marisheem

Bent u op zoek naar een camping voor met uw partner, gezin, vrienden of gewoon met uw hele familie? Camping Marisheem is een gezellige, leuke camping gelegen in Limburg. Het ligt in het midden-Limburgse plaatsje Echt, wat gelegen is in het natuurgebied het Marissen. Op onze camping heerst een familiare, gemoedelijke en persoonlijke sfeer. Wij hebben 295 plaatsen op onze camping, wat betekent dat het kleinschalig en overzichtelijk is. Onze vakantiepark bestaat al meer dan 50 jaar, en sinds 1996 zijn wij de troste eigenaar van onze leuke camping in Limburg.

Verblijven op onze leuke camping in Limburg

Wanneer u verblijft op onze camping de Marisheem, bent u ervan verzekert dat er genoeg activiteiten te doen zijn. Onze vakantiepark is gelegen in een prachtige natuurgebied, genaamd het Marissen. Hier kunt u heerlijk op een fiets- of wandeltocht gaan. Bent u meer van het uitrusten, dan kan dat natuurlijk ook. Vanaf 1 mei is ons zwembad geopend van 09.00 tot 20.00. Genoeg tijd om te badderen dus! leuke camping limburg Bovendien kunt u een heerlijk drankje en / of hapje doen bij onze bar, friture of terras-cafe. Op onze leuke camping in Limburg bieden wij verschillende plaatsen aan. Zo heeft u een keuze uit een chaletplaats, een jaarplaats, een seizoensplaats en een kampeerplaats. Alle informatie en tarieven vindt u hier.

Meer informatie en contact

Heeft u interesse in een van onze plaatsen? U kunt op afspraak een keer bij ons langskomen voor een rondleiding. Zo kunt u alvast een gevoel en indruk krijgen van onze camping. Voor alle resterende informatie kunt u onze website raadplegen. Heeft u nog overige vragen of opmerkingen, dan kunt u ons contacteren. Onze contactgegevens vindt u onderaan de pagina of op de contactpagina. We helpen u graag verder. Wellicht bent u geïnteresseerd in onze Facebook pagina.

Familie Marzolla & Medewerkers heten u graag van harte welkom!