Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Comfortabele chalets Limburg

Comfortabele chalets Limburg bij Camping Marisheem

Comfortabele chalets Limburg Wilt u op een camping in Limburg verblijven waar u de pachtgrond voor comfortabele en ruime chalets kunt huren? Bekijk dan eens het aanbod van pachtgrond op de website van Camping Marisheem. Onze camping kunt u vinden in midden Limburg, bij het plaatsje Echt. Camping Marisheem staat bekend om de gezellige en natuurlijke sfeer. Het is namelijk gelegen in het midden van het natuurgebied Het Marissen. Onze camping is dus een excellente keus voor de avonturiers onder ons. Maar ook voor de sporters en de mensen die het rustig aan willen doen hebben wij meer dan genoeg faciliteiten waar u gebruik van kunt maken. Wij hebben onder andere een zwembad, speeltuinen, meerdere sportvelden en een café en friture waar u tot rust kunt komen. Op onze website vindt u alle faciliteiten die wij aanbieden. Wilt u meer weten over een chalet huren of kopen bij Camping Marisheem, lees dan verder.

Verblijven in een comfortabele chalet in Limburg van Camping Marisheem

Door de samenwerking met Chaletbouwer kunnen wij onze gasten prachtige chalets aanbieden op onze vakantiepark. En als u zelf een chalet wilt inrichten is dit ook mogelijk. U kunt namelijk samen met Chaletbouwer aan de hand van uw persoonlijke wensen de chalet zo inrichten zoals u dit zelf wilt. De chaletplaatsen in onze camping zijn verder voorzien van 25 ampère stroom, water, aardgas, riolering, kabel TV, gratis wifi en uw eigen parkeerplaats. U heeft dus alles wat u maar nodig heeft bij u tot beschikking. De plaatsen variëren tussen een grootte van 180 m2 tot 300 m2. Verder bieden wij op onze camping de Chalet Cottage en Chalet Harmony aan. Alles over onze chalets en de tarieven ervan vindt u op onze website. Ook plaatsen wij recente vrijstaande chaletplaatsen op onze Facebook.

Familie Marzolla & Medewerkers heten u graag van harte welkom!