Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Chalet laten bouwen in Limburg

Chalet laten bouwen Limburg, bij camping Marisheem

Bent u geïnteresseerd in het laten bouwen van een chalet in Limburg? Bij de camping ‘het Marisheem’ bieden wij verschillende chalets aan op onze camping in Limburg. Ons camping is gelegen in het natuurgebied ‘de Marissen’. Dit is een prachtig natuurgebied waar u bijvoorbeeld kunt wandelen en fietsen. Maar ook op ons camping is genoeg te doen. Zo hebben wij een zwembad die vanaf 1 mei opengaat. Bekijk onze website voor meer informatie over de faciliteiten op onze camping.

Laten bouwen van een chalet bij het Marisheem in Limburg Chalet kopen Limburg

Wanneer u een chalet laat bouwen op onze camping in Limburg heeft u keuze tussen een ‘Chalet Cottage’ en een ‘Chalet Harmony’. Ook wel de Duntep Cottage, biedt een comfortabele genieter aan. De Duntep Harmony chalet heeft een meer landelijke uitstraling. Elk chalet heeft een unieke uitstraling en indeling. De tarieven van de chaletplaatsen verschillen per perceel. De normale percelen zijn dus wat voordeliger dan de luxe percelen. De chaletplaatsen komen inclusief een eigen parkeerplaats, water- en elektroaansluiting, kabel-TV en aardgas. Ook heeft u toegang tot gratis Wifi. Voor alle voorwaarden en tarieven kunt u ons website hier raadplegen.

Informatie over een chalet bij Marisheem

Als u op zoek bent naar meer informatie over het laten bouwen van een chalet in Limburg Chalet laten bouwen Limburg , kunt u altijd onze website raadplegen. Heeft u verder nog hulp nodig, dan vindt u onze contactgegevens onderaan de website. Hiermee kunt u ook een afspraak plannen om een keer een bezoek te nemen op de Marisheem. Zo bieden wij u een rondleiding aan en kunt u alvast een goed beeld krijgen van ons park. Ook kunt u hierbij alvast kijken welk chalet u het meest bevalt.

Familie Marzolla & Medewerkers heten u graag van harte welkom!