Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Campings Roermond Maasplassen

Campings Roermond Maasplassen, camping Marisheem

Campings Roermond MaasplassenBent u op zoek naar campings die gelegen zijn in de omgeving van de Maasplassen in Roermond? Dan bent u bij camping Marisheem aan het juiste adres! Camping Marisheem is namelijk gelegen in het plaatsje Echt. Met een kwartier rijden rijden bent u van onze camping in het centrum van Roermond, waar u kunt genieten van de prachtige Maasplassen. Naast de Maasplassen kunt u ook veel van de natuur genieten in de omgeving van camping Marisheem. Onze camping  is namelijk gelegen in het natuurgebied Het Marissen. Hier kunt u prachtige en rustgevende wandel- en fietstochten ondernemen. Zo kunt u bijvoorbeeld bij het smalste stukje van Nederland wandelen of fietsen. U bent dan binnen één dag in zowel België, Duitsland én Nederland! Wilt u meer weten over onze camping en de activiteiten die u op onze camping kunt ondernemen, lees dan verder! Ook kunt u altijd op onze website kijken.

Zoek niet verder naar campings in de omgeving van de Roermond Maasplassen, kom uw vakantie vieren bij Camping Marisheem!

U kunt heerlijke uitjes ondernemen in de omgeving van onze camping. Op deze pagina vindt u alles over wat u kunt ondernemen. En natuurlijk is er ook veel wat u kunt doen op onze camping. Voor zowel jong en oud hebben wij faciliteiten beschikbaar, zodat u zich ten alle tijden kunt vermaken. Met mooi weer is het zwembad van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat geopend. En ook kunt u rusten bij de friture, bar of het terras café. Voor de sportievelingen is er ook een voetbal veld, een beachvolleybal veld en nog veel meer aanwezig. En voor de kinderen uiteraard meerdere speeltuinen. U vindt meer over de faciliteiten en het plattegrond zelf via de navigatiebalk van de website.

Voor contact kunt u altijd onze contact pagina of Facebook pagina raadplegen.