Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
Lezen in de middag

Camping Maaseik

Bent u op zoek naar een gezellige camping in de omgeving van Maaseik? Dan bent u bij Camping Marisheem op de goede plek. Zodra u ons vakantiepark opkomt vindt u een familiaire, gemoedelijke en persoonlijke sfeer. Onze camping is kleinschalig en overzichtelijk en wij zorgen ervoor dat u behandeld wordt als een ware gast. Het enorme voordeel van onze camping in de omgeving van Maaseik is dat wij een unieke en centrale ligging bij de Belgische en Duitse grens hebben. Camping Marisheem is namelijk gevestigd in het midden-Limburgse plaatsje Echt. U bevindt zich hier in het smalste stukje van Nederland. Dit gebied biedt meerdere manieren van recreëren. Het park bestaat al langer dan 50 jaar en samen met ons team werken wij er iedere dag aan dat u als onze gast volop kunt genieten van uw welverdiende vrije tijd op Marisheem.

Kamperen vlakbij Maaseik

Camping Marisheem is de ideale plek om te kamperen in de omgeving van Maaseik. Bij ons heeft u verschillende keuzes als het gaat om kamperen of van uw vakantie genieten op Marisheem. Zo kunt u kiezen om op een jaarplaats te recreëren in uw chalet of stacaravan. Ook is het mogelijk om voor een halfjaar op een seizoenplaats te gaan staan met uw caravan. Of u kiest natuurlijk voor een toeristische kampeerplaats wanneer u voor een kortere vakantieperiode met uw caravan, camper of tent weggaat. Camping Marisheem is uitermate geschikt voor kampeerders die graag zelf hun vrije tijd naar persoonlijk inzicht willen doorbrengen. Er wordt bij ons namelijk geen dag-animatie geboden. In de directe omgeving biedt het prachtige Limburgse landschap u voldoende mogelijkheden tot vermaak. Op uw plaats kunt u dan weer heerlijk relaxen.