Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Camping Nederland met zwembad

Camping Nederland met zwembad dat is Camping Marisheem 

Camping Nederland met zwembad Bent u op zoek naar een camping in Nederland met zwembad? Dan bent u bij Camping Marisheem op de goede plek. In het prachtige midden-Limburg vindt u onze camping. Echt is gelegen in het smalste stukje van Nederland. Dit is ook de droogste plek van Nederland, hier valt namelijk gemiddeld gezien de minste regen per jaar in het hele land. Daarnaast is het ook gelegen in het mooie natuurgebied het Marissen en vlakbij het grote watersportgebied de Maasplassen. 

Op onze camping vindt u verschillende mogelijkheden tot recreëren. Camping Marisheem in Nederland heeft natuurlijk ook een zwembad. In ons buitenzwembad kunt u heerlijk baantjes trekken, maar ook gebruik maken van de snelle glijbanen. Ook is een een kinderbad met speeltoestellen aanwezig en kunt u ontspannen op het grote grasveld met ligbedden. In de directe omgeving zijn diverse overdekte zwembaden, zwemparadijzen en waterparken te vinden. Deze zijn vanaf Camping Marisheem goed te bereiken. 

Kleinschalig en overzichtelijk 

Als u op Camping Marisheem komt dan ervaart u meteen een familiaire, gemoedelijke en persoonlijke sfeer. Het park is kleinschalig en overzichtelijk. Bij ons wordt u behandeld als een ware gast. Daarnaast hebben wij een unieke en centrale ligging bij de Belgische en Duitse grens. Zo kunt u hier in één dag van Nederland naar België naar Duitsland fietsen. Hiervoor is een unieke fietsroute ontwikkeld. Deze is gemaakt op basis van het uitgebreide fietsknooppuntennetwerk. Met deze prachtige fietstocht komt u langs water, vele monumenten, kloosters en pittoreske dorpjes. 

Camping Marisheem in Nederland is met het zwembad uitermate geschikt voor kampeerders die graag zelf hun vrije tijd naar persoonlijk inzicht willen invullen. Graag nodigen wij u uit om langs te komen bij Camping Marisheem in Nederland met zwembad. Zo kunt u zelf de sfeer ervaren. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze camping? Neem dan gerust contact met ons op. 

Neem contact met ons op!