Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Camping Nederland met zwembad

Camping Marisheem: De toonaangevende camping in Nederland met zwembad

Camping Nederland met zwembad Op zoek naar dé perfecte camping in Nederland met zwembad? Zoek niet verder! Camping Marisheem biedt alles wat u nodig heeft en meer. Gelegen in het pittoreske midden-Limburg, in Echt, bevindt u zich in het smalste en droogste stukje Nederland. Met minder regenval dan waar ook in het land, is dit de ideale plek om te genieten van de zon. En dat is nog niet alles. De camping ligt in het schitterende natuurgebied Marissen en dichtbij het bruisende watersportgebied de Maasplassen.

Recreëren en zwemplezier op Camping Marisheem

Camping Marisheem biedt diverse recreatiemogelijkheden, maar de kroonjuweel is zonder twijfel ons buitenzwembad. Baantjes trekken, van de snelle glijbanen roetsjen of met de kleintjes spelen in het kinderbad met speeltoestellen; alles is mogelijk. En voor de ultieme ontspanning? Daarvoor hebben we een groot grasveld met comfortabele ligbedden. Mocht u meer waterpret zoeken, dan zijn de nabijgelegen overdekte zwembaden en waterparken vanuit onze camping gemakkelijk te bereiken.

Unieke kleinschalige sfeer: uw thuis ver van huis

Camping Nederland met zwembad Camping Marisheem biedt niet enkel een zwembad, maar ook een warme, familiaire sfeer. Het is een kleinschalig en overzichtelijk park waar u als gast centraal staat. Dankzij onze unieke ligging bij de Belgische en Duitse grens, kunt u een bijzondere fietsroute ervaren. Deze route, gebaseerd op het uitgebreide fietsknooppuntennetwerk, neemt u mee van Nederland, via België naar Duitsland, langs water, monumenten, kloosters en charmante dorpjes.

Ontdek Camping Marisheem in Nederland met zwembad zelf

Bij Camping Marisheem, dé camping in Nederland met zwembad, staat uw persoonlijke ervaring voorop. Wij nodigen u van harte uit om de sfeer zelf te komen proeven. Heeft u vragen of wenst u meer informatie? Aarzel niet en neem contact met ons op. U bent altijd welkom!

Neem ook eens een kijkje op onze FacebookInstagram of  YouTube.

Neem contact met ons op!

Naam(Vereist)