Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Rust, Ruimte & Vrijheid

Marisheem is gelegen in het midden-limburgse plaatsje Echt: ‘het smalste stukje Nederland’ en biedt meerdere manieren van recreëren. De camping waar u kunt genieten van de rust, ruimte en vrijheid.

U heeft de keuze uit een luxe Chaletplaats, Jaarplaats of een Seizoenplaats. Maar ook voor kortere vakantieperiode met uw caravan kunt u terecht op een van de ruime Kampeerplaatsen!

Door de Unieke en Centrale ligging in het smalste stukje Nederland, ligt de camping dichtbij de Belgische en Duitse grens. Interessante steden als Roermond, Sittard en Maastricht, maar ook het Belgische Maaseik en het Duitse Aken zijn goed bereikbaar vanuit Echt. Het Vlakke en Bosrijke midden-limburgse landschap maakt Marisheem tot een ideale bestemming voor Fiets- en Wandelliefhebbers!

Ook de directe omgeving biedt genoeg keuze aan vermaak voor jong & oud met voor elk wat wils. Voldoende mogelijkheden dus om op uw eigen manier te recreëren en op de camping te genieten van uw Rust, Ruimte & Vrijheid!

Rust, Ruimte & Vrijheid op Marisheem

Marisheem, genieten met de zachte G…………………!