Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
 •  Brugweg 89 6102 RD Echt
 •  Telefoon: 0475 481458
 •  Email: info@marisheem.nl
 • Vakantie Limburg

  Vakantie Limburg in ‘het smalste stukje van Nederland’

  Vakantie Limburg

  Vakantie Limburg

  Bent u op zoek naar een vakantiebestemming in Limburg? Dan is camping Marisheem de ideale plek. Camping Marisheem ligt in ‘het smalste stukje van Nederland’, in het de kleine stad Echt. Door deze unieke en centrale ligging is het vlakbij de Belgische en Duitse grens. Steden als het Belgische Maaseik en het Duitse Eiken zijn hierdoor goed bereikbaar.  Ook zijn steden als Sittard, Roermond en Maastricht goed te bereiken vanaf Marisheem. 

  Marisheem is omringd door natuur, de camping is omgeven door bos. In het bos zijn talloze wandel- en fietspaden. Marisheem ligt in het mooie natuurgebied ‘het Marissen’ en vlakbij het grote watersportgebied ‘de Maasplassen’. Landschap is vlak en daarmee is het de ideale vakantiebestemming voor fiets- en wandelliefhebbers. In de directe omgeving is er genoeg keuze aan vermaak voor jong en oud. Er zijn genoeg mogelijkheden om op uw eigen manier te recreëren en te genieten van uw rust, ruimte en vrijheid. 

  Recreëren op camping Marisheem

  Bij camping Marisheem heeft u verschillende keuzes als het gaat om kamperen. Dit betekent dat u kunt kiezen voor jaarplaats in uw chalet of stacaravan, een halfjaar een seizoensplaats in uw toercaravan of voor een kortere vakantieperiode met uw caravan, camper of tent. Met een caravan, camper of tent komt u terecht op een toeristische kampeerplaats. Op de camping zijn er genoeg mogelijkheden tot recreëren. Zo kunt u gebruik maken van het zwembad met glijbanen, sporten op het sportveld, genieten van wat eten en een drankje op het terras of in de bar of een ontspannen wandeling maken in het bos. 

  Het team van Marisheem wil dat u zich geheel thuis voelt. Er heerst dan ook een familiaire, gemoedelijke en persoonlijke sfeer. Ons park is kleinschalig en overzichtelijk. Samen met het team wordt er dagelijks gewerkt aan, dat u als onze gast, volop kunt genieten van uw vrije tijd.