Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
 •  Brugweg 89 6102 RD Echt
 •  Telefoon: 0475 481458
 •  Email: info@marisheem.nl
 • Kindercamping Limburg, Camping Marisheem

  Kindercamping LimburgVerblijven op een Kindercamping in Limburg

  Bent u op zoek naar een kindercamping in Limburg waar uw kinderen lekker bezig kunnen zijn? Dan bent u op de juiste plek gekomen. De kindercamping “het Marisheem” in Limburg beschikt zich over vele faciliteiten voor jong en oud. Op onze camping kunt u zich verblijven op een chaletplaats, een jaarplaats, een seizoenplaats of op een kampeerplaats. Meer informatie daarover vindt u hier. Ons kindercamping bevindt zich in het gebied “de Marissen” in Limburg, waar u vele activiteiten kunt uitoefenen. Zo kunt u gaan wandelen of fietsen in het Smalste Stukje van Nederland of het Kranenbroek. In het Smalste Stukje van Nederland kunt u in één dag door Nederland, België én Duitsland heen wandelen of fietsen!

  Faciliteiten van kindercamping Marisheem in Limburg

  Er zijn op onze camping vele faciliteiten aanwezig. Er bevindt zich een heerlijk zwembad in het park. Het zwembad is vanaf 1 mei bij goed weer open van 09.00 ’s ochtends tot 20.00 in de avond. In het zwembad bevinden zich meerdere glijbanen en meer. Buiten het zwembad is er een speeltuin en een speelhuisje aanwezig voor de kinderen om in te spelen. Voor de echte sporters bevindt zich er een voetbalveld op het park, waar jong en oud een gezellig partijtje kan spelen. Naast het voetbalveld hebben wij ook een beachvolleybalveld, meerdere tafeltennistafels, een pannaveld voor de voetballers en nog meer. Zo zijn er dus genoeg sporten die door jong en oud beoefent kunnen worden. Een voetbalveld met echte goals

  Informatie en contact

  Voor meer informatie over de camping ‘het Marisheem’ kunt u onze website raadplegen. Bent u benieuwd hoe de camping eruit ziet, dan kunt u hier een plattegrond vinden. Daarnaast geven we u graag (op afspraak) een rondleiding in ons park, om een impressie te krijgen. Heeft u nog overige vragen? Bekijk dan onze contactgegevens onderaan de pagina.

  Familie Marzolla & Medewerkers heten u graag van harte welkom!