Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Kampeerplaats Roermond

Kampeerplaats roermondKampeerplaats Roermond, overnachten bij Camping Marisheem

Bent u toe aan een heerlijke vakantie in Nederland? En zoekt u naar een kampeerplaats in de buurt van Roermond? Dan bent u bij Camping Marisheem aan het juiste adres! U kunt voordelig een kampeerplaats huren op Camping Marisheem, gelegen in het plaatsje Echt. Het plaatsje Echt ligt vijftien minuten rijden af vanaf Roermond. U hoeft vrijwel alleen maar over de A2 te rijden. Camping Marisheem is gelegen in het prachtige natuurgebied Het Marissen, en heeft veel verschillende faciliteiten en activiteiten te bieden aan onze gasten. Heeft u interesse in onze camping, neem dan een kijkje op onze website of lees verder op deze pagina.

Kom kamperen op een kampeerplaats op onze camping in de buurt van Roermond!

Kampeerplaats roermond

Er valt enorm veel te doen wanneer u komt overnachten op onze kampeerplaats in de buurt van Roermond. U kunt heerlijk op een dagtocht gaan in het prachtige natuurgebied Het Marissen. Zo kunt u op een fiets- of wandeltocht gaan in Het Kranenbroek of Het Smalste Stukje van Nederland. Maar op onze camping kunt u zich ook goed vermaken. Zo is met goed weer ons zwembad elke dag geopend van 10:30 tot maar liefst 20:30. Ook zijn er genoeg faciliteiten en activiteiten voor jong en oud. Een voetbalveld, een beachvolleybalveld of een speeltuin, u kunt het allemaal vinden op onze camping. Het plattegrond van Camping Marisheem vindt u hier.

Meer informatie en contact

Alle informatie over onze camping en wat u kunt verwachten en kunt ondernemen wanneer u op onze camping verblijft vindt u op onze website. Heeft u nog onduidelijkheden of opmerkingen? Neem dan contact met ons op. U vindt onze contactgegevens onderaan de pagina of op de contact pagina. Wij helpen u enorm graag verder. Wellicht bent u geïnteresseerd in onze Facebook.

Familie Marzolla & Medewerkers heten u graag van harte welkom!