Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Het kleinste stukje Nederland

Het kleinste stukje NederlandCamping Marisheem, gelegen in het Kleinste Stukje van Nederland

In het kleinste stukje van Nederland kunt u binnen een enorm korte tijd fietsen of wandelen van België naar Duitsland. Dit stukje van Nederland is gelegen in het plaatsje Echt. Zoekt u dan ook nog toevallig naar een mooie camping om te overnachten wanneer u het kleinste stukje van Nederland bezoekt? Dan bent u bij camping Marisheem aan het juiste adres? Camping Marisheem bestaat al meer dan 50 jaar, en sinds 1996 is familie Het kleinste stukje NederlandMarzolla trotse eigenaar van camping Marisheem. Bent u geïnteresseerd in het overnachten bij onze camping, lees dan verder. Of neem een kijkje op onze pagina.

Gemakkelijk overnachten bij Marisheem en wandelen in het Kleinste Stukje van Nederland

Camping Marisheem heeft u veel te bieden wanneer u komt overnachten of uw vakantie neemt op onze camping in Midden Limburg. Zo kunt u heerlijk op een wandel- of fietstocht gaan in het natuurgebied De Marissen, of in Het Kranenbroek. Alle informatie over het wandelen en fietsen in de nabije omgeving van onze camping Marisheem vindt u op deze pagina. Daar kunt u ook gemakkelijk een fietsroute digitaal downloaden voor het Smalste Stukje van Nederland. Bovendien zijn er genoeg faciliteiten waar u van kunt genieten wanneer u verblijft op ons park. Zo kunt u bij mooi weer elke dag verkoeling zoeken in ons zwembad. Of rusten bij ons terras-café, friture of de bar.

Meer informatie en contact over camping Marisheem

Alle informatie over camping Marisheem en de activiteiten die u kunt ondernemen vindt u op onze website. Heeft u voor de rest nog vragen en / of opmerkingen, dan kunt u altijd contact opnemen. Onze contactgegevens vindt u onderaan de pagina, of op de contact pagina. Wilt u een goede impressie krijgen van ons park, dan geven we u graag een rondleiding door ons park.

Familie Marzolla & Medewerkers heten u graag van harte welkom!