Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Camping Maaseik

Camping Marisheem in de omgeving van Maaseik

Camping MaaseikBent u op zoek naar een gezellige camping in de omgeving van Maaseik? Dan bent u bij Camping Marisheem op de goede plek. Zodra u ons vakantiepark opkomt vindt u een familiaire, gemoedelijke en persoonlijke sfeer. Onze camping is kleinschalig en overzichtelijk en wij zorgen ervoor dat u behandeld wordt als een ware gast. Het enorme voordeel van onze camping in de omgeving van Maaseik is dat wij een unieke en centrale ligging bij de Belgische en Duitse grens hebben. Camping Marisheem is namelijk gevestigd in het midden-Limburgse plaatsje Echt. U bevindt zich hier in het smalste stukje van Nederland. Dit gebied biedt meerdere manieren van recreëren. Het park bestaat al langer dan 50 jaar en samen met ons team werken wij er iedere dag aan dat u als onze gast volop kunt genieten van uw welverdiende vrije tijd op Marisheem. 

Kamperen in midden-Limburg vlakbij Maaseik 

Camping Marisheem is de ideale plek om te kamperen in de omgeving van Maaseik. Bij ons heeft u verschillende keuzes als het gaat om kamperen of van uw vakantie genieten op Marisheem. Zo kunt u kiezen om op een jaarplaats te recreëren in uw chalet of stacaravan. Ook is het mogelijk om voor een halfjaar op een seizoenplaats te gaan staan met uw caravan. Of u kiest natuurlijk voor een toeristische kampeerplaats wanneer u voor een kortere vakantieperiode met uw caravan, camper of tent weggaat. Camping Marisheem is uitermate geschikt voor kampeerders die graag zelf hun vrije tijd naar persoonlijk inzicht willen doorbrengen. Er wordt bij ons namelijk geen dag-animatie geboden. In de directe omgeving biedt het prachtige Limburgse landschap u voldoende mogelijkheden tot vermaak. Op uw plaats kunt u dan weer heerlijk relaxen. 

Geniet van een ontspannen vakantie op Camping Marisheem bij Maaseik

Op onze camping in de omgeving van Maaseik zijn vele leuke activiteiten die u kunt ondernemen. Zo zijn wij een camping met zwembad vlakbij Maaseik. Bij ons buitenzwembad zijn leuke glijbanen en een kinderbad met speeltoestel. Naast het zwembad bevindt zich een grasveld met heerlijke ligbedden waar u even kunt ontspannen. Ook in de omgeving van ons vakantiepark zijn verschillende overdekte zwembaden, zwemparadijzen en waterparken te vinden. Daarnaast zijn vanuit Camping Marisheem verschillende interessante steden als Roermond, Sittard, Maastricht, het Belgische Maaseik en het Duitse Aken goed bereikbaar. Deze steden zijn zeer geschikt voor een gezellig dagje shoppen of ontdek de interessante geschiedenis en cultuur van deze plaatsen. Ook is er een speciale fietsroute ontwikkeld in de omgeving van onze camping in Echt. Met deze fietsroute fiets u in één dag van Nederland, naar Duitsland en dan naar België. 

Comfortabele en luxe vakantiehuis in de buurt van Maaseik 

Als u op zoek bent naar een vakantiehuisje of een chalet in de omgeving van Maaseik, dan bent u bij Camping Marisheem helemaal goed. Op onze camping hebben wij prachtige ruime chaletplaatsen die zijn bestemd voor vrijstaande luxe koopchalets op huurgrond. Bij Camping Marisheem kunt u recreëren in uw eigen luxe en comfortabele chalet of vakantiehuisje vlakbij Maaseik. Onze chaletplaatsen bevinden zich op het mooiste plekje van ons vakantiepark. Geniet van de bosrijke omgeving op de momenten dat het u uitkomt. Dit kunt u gedurende het gehele jaar doen. Verder kunt u op onze camping gebruik maken van de bar & friture of geniet van een hapje en een drankje op ons terras-café. Ook voor de kinderen en jongeren is er genoeg vermaak op ons park. Zo is er een pannaveld, beachvolleybalveld, een speeltuin en zijn er tafeltennistafels. 

Kom gerust eens bij ons langs!

U bent altijd welkom bij Camping Marisheem vlakbij Maaseik. Graag nodigen wij u uit om eens langs te komen en een kijkje te nemen op ons park. Wij nemen graag de tijd voor een persoonlijk gesprek en leiden u rond over het park. Een reserveringsaanvraag voor een toeristische kampeerplaats kan altijd op onze website. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op. 

Neem contact met ons op!