Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
 •  Brugweg 89 6102 RD Echt
 •  Telefoon: 0475 481458
 •  Email: info@marisheem.nl
 • Camping Echt Susteren

  Camping Echt Susteren, natuurrijke camping Marisheem

  Camping Echt SusterenBent u op zoek naar een gezellige camping in de omgeving van midden Limburg? Dan bent u bij Camping Marisheem aan het juiste adres! Camping Marisheem is een natuurrijke camping die u vindt nabij het dorpje Echt, gelegen in het natuurgebied Het Marissen. U kunt buiten onze camping fantastische wandel- en fietstochten ondernemen in bijvoorbeeld het Kranenbroek of het Smalste Stukje van Nederland, waar u binnen een korte tijd door België, Duitsland en Nederland gaat. Op onze camping zelf zijn er ook meer dan genoeg activiteiten die u kunt ondernemen, zowel voor jong als oud. Wij hebben meerdere speeltuinen voor de kinderen onder ons. De actievelingen kunnen altijd gaan sporten op het voetbalveld of beachvolleybal veld. Bovendien hebben wij met mooi weer bijna de hele dag ons zwembad geopend. Op onze website kunt u ons plattegrond raadplegen. Wilt u meer weten over onze camping in Echt Susteren, lees dan verder.

  Kom eens langs bij onze natuurrijke en gezellige camping in Echt Susteren

  U heeft meerdere mogelijkheden wanneer u wilt komen verblijven op onze camping. Zo hebben wij seizoensplaatsen beschikbaar die u van 1 april tot 30 september kunt recreëren. Buiten deze periode kunt u uw seizoensplaats winterklaar maken. Daarnaast hebben wij jaarplaatsen waar u altijd naar de camping kunt gaan om tot rust te komen. Het is ook mogelijk om een vakantiehuis of chalet te kopen of te huren op onze camping. Samen met Chaletbouwer heeft u bij ons de mogelijkheid om een chalet volledig naar uw eigen wensen in te richten. Uiteraard hebben wij ook veel kampeerplaatsen beschikbaar op onze camping. Op onze website kunt u alle informatie en de tarieven van de verschillende plaatsen raadplegen. Ook bent u altijd welkom om een keer langs te komen voor een impressie van onze camping. Wellicht heeft u interesse in onze Facebook pagina.

  Familie Marzolla & Medewerkers heten u graag van harte welkom!