Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
 •  Brugweg 89 6102 RD Echt
 •  Telefoon: 0475 481458
 •  Email: info@marisheem.nl
 • Activiteiten camping

  Activiteiten camping op Camping Marisheem

  Activiteiten campingBent u op zoek naar een gezellige en sfeervolle camping waar u veel verschillende activiteiten kunt ondernemen, voor zowel jong als oud? Dan is Camping Marisheem wat voor u! Op én rondom onze camping zijn er namelijk enorm veel activiteiten die u kunt ondernemen, voor jong en oud. Denkt u hierbij aan gezinsuitjes, musea, culturele of sportieve uitjes, uitgaan en nog veel meer. Bij Camping Marisheem is het allemaal mogelijk. In het plaatsje Echt in Limburg, waar onze camping gelegen is, valt per jaar gemiddeld het minste regen van alle plaatsen in Nederland. Het weer zult u dus zeker niet in de weg staan voor het ondernemen van een activiteit. Wilt u meer informatie vinden over onze camping? Bekijk dan onze website, of lees de tekst hieronder verder.

  Veel verschillende gezellige activiteiten ondernemen doet u op onze camping in Limburg

  Zo is bij mooi weer ons zwembad dagelijks geopend van 09.15 tot en met 20.30. Voor de actievelingen is een prachtige fiets- of wandeltocht in het natuurgebied in het Marissen zeker wel wat. Ook kunt u in Het Smalste Stukje van Nederland een mooie fietstocht doorbrengen. Dan bent u in een korte tijd door Nederland, België én Duitsland geweest. Bovendien hebben wij op onze camping nog veel verschillende faciliteiten waar u gezellige activiteiten kunt ondernemen. Op het beachvolleybalveld of voetbalveld een team sport spelen, of met de kleintjes in de speeltuin spelen, het kan allemaal. Alle informatie over dingen die u kunt ondernemen op onze camping of iets elders vindt u op onze website. Als u nog vragen heeft kunt u altijd contact met ons opnemen. U vindt onze contact gegevens onderaan de website. Wij helpen u graag verder! Misschien heeft u wel interesse in onze Facebook pagina.

  Familie Marzolla & Medewerkers heten u graag van harte welkom!