Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
 •  Brugweg 89 6102 RD Echt
 •  Telefoon: 0475 481458
 •  Email: info@marisheem.nl
 • Actief kampeerders-echtpaar gezocht!

  Wij zijn op zoek naar een kampeerders-echtpaar die meerdere weken op Marisheem wil kamperen, met hun eigen caravan, en iedere middag in de sanitair gebouwen een “kleine” schoonmaakbeurt wil houden. De vergoeding hiervoor is nader te bespreken.

  Het is belangrijk dat u dus geen verplichtingen meer heeft, maar toch ook nog graag in de vrije tijd actief wil zijn? Wij verwachten van u dat u gastvrij en flexibel bent ingesteld en een verantwoordelijkheidsgevoel heeft.

  Buiten deze taak om kunt u geheel genieten van uw vrije tijd op óf rondom Marisheem. Door de unieke en centrale ligging in “het smalste stukje Nederland” ligt Marisheem dichtbij de Belgische en Duitse grens. Vanwege het vlakke en bosrijke midden-Limburgse landschap kunt u hier heerlijk wandelen en fietsen!

  Marisheem is een familiaire en gemoedelijke camping, gelegen in het Midden-Limburgse Echt en bestaat al meer dan 50 jaar.
  Het park is kleinschalig en overzichtelijk en wij willen dat onze gasten zich geheel thuis voelen bij ons!

  Sinds 1996 zijn wij trotse eigenaar van Marisheem en werken wij er samen met ons team dagelijks aan, dat onze gasten volop kunnen genieten van hun vrije tijd.

  Wanneer wij uw interesse gewekt hebben, zouden wij het leuk vinden van u te horen, u kunt een mailtje sturen naar marzolla@marisheem.nl.
  Misschien volgt hieruit een kennismakingsgesprek waarin wij u graag uitgebreid meer zullen informeren.

   

  Wij kijken er naar uit om ú te ontmoeten!

  Familie Marzolla & Medewerkers